Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξης Παππάς Survivor: Η φωτογραφία που αφήνει πολλά υπονοούμενα
LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς Survivor: Η φωτογραφία που αφήνει πολλά υπονοούμενα

Αλέξης Παππάς Survivor: Μια νέα ανάρτηση όλο νόημα

Μια νέα φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξης Παππάς μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Survivor 4. Ο συγκεκριμένος μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές δηλώσεις. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έσπευσε να απαντήσει σε όλα τα κακόβουλα σχόλια. Η ανάρτησή του αφήνει πολλά υπονοούμενα και ήταν όλο νόημα αφού στη λεζάντα του έγραψε : «Κάποιες φορές ένα βλέμμα τα λέει όλα! #Survivor2021Moments». Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα τον βλέπουμε μέσα στην καλύβα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Papas (@alexispapas)

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η απώλεια που του στοίχισε

«Λύγισε» στο Survivor 4, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά το αγώνισμα που είχε σαν έπαθλο την επικοινωνία. Ο αγαπημένος παίκτης ξέσπασε σε κλάματα, κάτι που μας παραξεύνεσε καθώς είναι πάντα χαρούμενος και χαμογελαστός. Το έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι που ήθελε πολύ και στάθηκε η αφορμή να «ανοιχτεί» στο τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον αδερφό του και πως έφυγε από τη ζωή. Η απώλεια αυτή του έχει στοιχίσει, αλλά τον έχει διαμορφώσει και σαν άνθρωπο.Δίπλα του στάθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, που αποκάλυψε τα όσα της είχε ήδη πει αλλά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ίδιος, όταν ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή.

«Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις