Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπάιντεν μάσκα: Viral βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Μπάιντεν μάσκα: Viral βίντεο

Μπάιντεν μάσκα: Μάλιστα, να τον βοηθήσει έσπευσε και η σύζυγός του

Άγχος, σαρδάμ, αμηχανία. Αυτά συμβαίνουν όταν χάνεις τη μάσκα σου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Ο Τζο Μπάιντεν το έπαθε και είπε την καλύτερη ατάκα, η οποία ήταν… «έμπλεξα». Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού, πέρασε 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα ψάχνοντας τη μάσκα του για να καταλάβει πως τελικά ήταν στην τσέπη του. Μάλιστα, να τον βοηθήσει έσπευσε και η σύζυγός του, Τζιλ, η οποία έψαξε ενδελεχώς το ντοσιέ του και έπειτα κοιτούσε μαζί του τις τσέπες του.

Δείτε ακόμη: Μπάιντεν: “Έχω πάντα μαζί μου τα Ray-Ban, τρελαίνομαι για κομματάκια σοκολάτας στο παγωτό”

«Ψάχνω τη μάσκα μου. Έμπλεξα» είπε ο Μπάιντεν στο μικρόφωνο, απευθυνόμενος στους οπαδούς του που περίμεναν την ομιλία του. Είναι αρκετοί μήνες αφότου ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η αλήθεια είναι πως οι “γκάφες” του έχουν γίνει πολλές φορές viral.  Μία από τις “καλύτερες” ήταν όταν ο Αμερικανός ηγέτης κατά τη διάρκεια ομιλίας του αναφέρθηκε στην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις και την αποκάλεσε “Πρόεδρο”.

Κι άλλες…

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ φαίνεται να μπερδεύει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζορτζ Μπους. «Τέσσερα ακόμα χρόνια του Τζορτζ, του Τζορτζ, θα βρεθούμε σε μια θέση στην οποία, αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε διαδικτυακή συγκέντρωση. Σύμφωνα με το στρατόπεδο Τραμπ το οποίο προώθησε εκείνες τις ημέρες το βίντεο, χρειάστηκε η παρέμβαση και μάλιστα τρεις φορές της γυναίκας του Μπάιντεν, Τζιλ για να αντιληφθεί το λάθος του. Στο βίντεο, υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ».

Η πτώση

Αρκετοί χρήστες του Twitter δεν φαίνονται να εκπλήσσονται με τα γλωσσικά ολισθήματα του Αμερικανού Προέδρου, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό δεδομένης της ηλικίας του.

Λίγες ημέρες πριν ο 78χρονος Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατάφερε να βρει την ισορροπία του γρήγορα και να μην κουτρουβαλήσει τις σκάλες, αφού πρώτα έπεσε στα γόνατα, και συνέχισε να ανεβαίνει προς το Air Force One. Η πτώση του Αμερικανού Προέδρου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών που θέτουν ερωτήματα και ανησυχίες για την υγεία του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις