Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νανά Παλαιτσάκη ανάρτηση: Το μυστήριο ποστ μετά τη σύλληψη του Φουρθιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Νανά Παλαιτσάκη ανάρτηση: Το μυστήριο ποστ μετά τη σύλληψη του Φουρθιώτη

Νανά Παλαιτσάκη ανάρτηση: Η ανάρτηση περί προδοσίας της Νανάς Παλαιτσάκη

Σε μια ανάρτηση όλο υπονοούμενα, προχώρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Νανά Παλαιτσάκη, λίγη ώρα αφότου είχε συλληφθεί ο πρώην συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης. Η Νανά Παλαιτσάκη τονίζει πως ” ο προδότης είναι πιο ευεργετημένος, από τον ηγέτη”, πως ο “ρόλος του είναι καθοριστικός” και πως “αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε και ο ήρωας”.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της γράφει τα εξής:

“Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γράψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιάσει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει. Έχει να κάνει με τους ρόλους των ανθρώπων. Είναι οι συγκεκριμένοι 5. Ο ηγέτης, ο προδότης, ο ήρωας, ο στρατιώτης και ο πολεμιστής. Ο προδότης είναι ο πιο ευεργέτη μένος, από τον ηγέτη. Ο ρόλος του καθοριστικός. Αν δεν υπήρχε προδότης, δεν θα υπήρχαν ήρωες. Ο στρατιώτης πάλι είναι εκείνος που ακολουθεί πιστά ένα σύμβολο και έχει αποφασίσει να πεθάνει για να το υπερασπιστεί, ο πολεμιστής όμως είναι εκείνος που ο, τι και να γίνει έχει μοναδικό σκοπό να γυρίσει πίσω όρθιος και ζωντανός. Να είστε συγκρατημένοι όταν σας “χτυπάνε την πλάτη” και σας αποκαλούν ήρωες… Σας θεωρούν και λιγάκι κορόιδο, αφού έχετε εργαλειοποιηθεί από “άλλους” για να τους εξυπηρετείτε αδιαφορώντας για τις ανάγκες σας..

Αυτοί οι “άλλοι” που ο Σαρτρ τους αποκάλεσε “κόλαση”. Αυτοί οι “άλλοι” που έχουν έτοιμη την κατάκριση… αυτοί οι “άλλοι” που περιμένουν να λυντσάρουν τόσο εύκολα όσο χειροκροτούσαν … Πέντε ρόλους λοιπόν διαχειριζόμαστε σε αυτή την ζωή Πέντε και οι ρόλοι όλων των πρωταγωνιστών της Μεγάλης Εβδομάδας. Καθοριστικός ο ρόλος του προδότη Αν δεν ήταν… δεν θα ερχόταν η Ανάσταση”.

Αίνιγμα σε ποιον αναφέρεται

Στην ανάρτηση δεν γίνεται σαφές αν αναφέρεται σε κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα, ή αν πρόκειται περί ιστορίας με ηθικό δίδαγμα. Δεν είναι σαφές ούτε καν αν πρόκειται για ανάρτηση για τον Φουρθιώτη, έστω και αν χρονικά ακολουθεί. Υπενθυμίζουμε, ότι η Νανά Παλαιτσάκη βρίσκεται στα “μαχαίρια” με τον πρώην σύντροφό της Βασίλη Μιχαλόπουλο, καθώς το πρώην ζευγάρι θα ξανασυναντηθεί στα δικαστήρια. Η δημοσιογράφος έχει κινηθεί νομικά καταγγέλλοντας τον μέχρι πρότινος σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, με εκείνον να αρνείται τις κατηγορίες και να καταθέτει με τη σειρά του μήνυση εναντίον της. Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Alpha “Τ-Live”, υποστήριξε πως όλα άρχισαν όταν εκείνος ζήτησε από τη Νανά Παλαιτσάκη να χωρίσουν, ενώ την ίδια ώρα ο δικηγόρος του έκανε λόγο για μανία καταδίωξης εις βάρος του πελάτη του από την γνωστή δημοσιογράφο.

Λίγες ώρες αργότερα, η Νανά Παλαιτσάκη έδωσε τη δική της απάντηση, με μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η κάλυψη του θέματος είναι μονόπλευρη, προαναγγέλλοντας έτσι προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για συκοφαντικούς ισχυρισμούς εναντίον της. “Περιττό δε, να επισημάνω ότι στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα περί ενδοοικογενειακής βίας, τα τηλεδικαστηρία και η δημόσια τοποθέτηση των συνηγόρων των εμπλεκόμενων μερών υποβιβάζουν την τελική κρίση της Δικαιοσύνης, ενώ η κοινή γνώμη θα έχει ήδη διαμορφώσει εικόνα χωρίς να έχουν τεθεί υπόψη της κρίσιμα στοιχεία, παρά μόνο η “θέα” από τα τηλεπαράθυρα” προσθέτει στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις