Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς δικαστήριο: Η μάχη για την κηδεμονία της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς δικαστήριο: Η μάχη για την κηδεμονία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς δικαστήριο: Η μάχη για την κηδεμονία της

Στο δικαστήριο θα βρεθεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προκειμένου να απευθυνθεί η ίδια στην έδρα για την υπόθεση της διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της, αποκλειστικά από τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια. Η 39χρονη σταρ, βρίσκεται υπό καθεστώς επιτήρησης ήδη από το 2008, αλλά σπάνια συμμετέχει σε ακροάσεις δικαστηρίου και δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τη νομική ρύθμιση, που της έχει επιβληθεί.

Αυτή ορίζει ότι ένας σύμβουλος, που διορίζεται από δικαστήριο, στην δική της περίπτωση ο πατέρας της. ελέγχει τα προσωπικά και οικονομικά της θέματα, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης, της ασφάλειας και της καριέρας της.

Για τις 23 Ιουνίου η ακρόαση της Σπίαρς

«Η πελάτισσά μου (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στο δικαστήριο», δήλωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Σάμιουελ Ίνχαμ στο δικαστήριο την Τρίτη. «Ζήτησε να γίνει άμεσα», πρόσθεσε. Ο δικαστής όρισε την ακρόαση της Σπίαρς για τις 23 Ιουνίου αν και παραμένει άγνωστο ποια σημεία θα θίξει η τραγουδίστρια. Ο πατέρας της Τζέιμς Σπίαρς  διορίστηκε επιτηρητής της κόρης του το 2008, όταν η ποπ σταρ νοσηλεύτηκε για ψυχιατρική θεραπεία μετά από την δημόσια κατάρρευσή της. Η ίδια κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στις υποθέσεις της.

Η Σπίαρς δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από τον Οκτώβριο του 2018, αν και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο της που χορεύει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η κυκλοφορία ενός τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο έφερε νέα αναταραχή με το κίνημα των φανς της #FreeBritney να αναζωπυρώνεται. Οι υποστηρικτές του #FreeBritney, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο την Τρίτη, πιστεύουν ότι η Σπίαρς κρατείται «φυλακισμένη» και στέλνει κρυμμένα σήματα μέσω social media, προκειμένου να μπορέσει να έχει ξανά τον έλεγχο των οικονομικών και της ζωής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις