Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση Κώστα: Έφυγε ο “ζαχαροπλάστης” μετά από ένα πολύ δυνατό κλάμα
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση Κώστα: Έφυγε ο “ζαχαροπλάστης” μετά από ένα πολύ δυνατό κλάμα

Survivor αποχώρηση Κώστα: Ανδρική υπόθεση ήταν το βράδυ της Μ. Τετάρτης στο Survivor η τελευταία αποχώρηση πριν από το Πάσχα

Survivor αποχώρηση Κώστα: Ανδρική υπόθεση ήταν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο Survivor η τελευταία αποχώρηση πριν από το Πάσχα. Και αυτό καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής. Οι τέσσερις παίκτες, δύο της κόκκινης και δύο της μπλε ομάδες, βγήκαν στην σέντρα από τα δύο τελευταία συμβούλια του νησιού, την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη. Έτσι, ενώ οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου του παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε ακόμη: Σάκης & Μαριαλένα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό – Πριν μπουν στο Survivor

Ο Αλέξης Παππάς είχε δηλώσει επανειλημμένως την έντονη επιθυμία του να αποχωρήσει από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής και ίσως αυτή να ήταν η στιγμή. Κάτι που σε καμία περίπτωση, όπως πρόδωσε στο συμβούλιο του νησιού, δεν θα ήθελε να συμβεί ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης. Ωστόσο, όχι, ο Τζέιμς Καφετζής αυτή την εβδομάδα κέρδισε την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Εκείνος που συγκέντρωσε, λοιπόν, τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο Survivor από την πρώτη ημέρα ήταν ο… Κώστας Παπαδόπουλος. Έτσι, ο ζαχαροπλάστης του Survivor θα κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένεια του.

Survivor: Όσα δεν ξέρουμε για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, έχει 3 παιδιά

Μένει στο Μενίδι

Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας

Το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020»

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα

Αγαπάει τον αθλητισμό

Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf

Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας

Survivor: Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον θάνατο του αδερφού του

Ένα από τα στιγμιότυπα που μας συγκίνησαν, ήταν η προσωπική αποκάλυψε έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ενώ μιλούσε με τη Νικολέτα Μαυρίδη, είπε για πρώτη φορά ότι έχει πεθάνει ο αδερφός του. “Στο παρελθόν στην οικογένειά μας είχαμε μία απώλεια. Είχα έναν αδερφό τρίτο και το έχω ζήσει αυτό το συναίσθημα”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την τραγική απώλεια του αδερφού του που του έχει σημαδέψει τη ζωή. Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ. Θέλω να κάνω συνέχεια περήφανος τους γονείς μου. Δεν είναι ότι θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Πάντα σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους πληγώσω, τους στεναχωρήσω… Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα”, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

“Νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια. Με μία αγκαλιά ή ένα χάδι από τη μάνα μου ή τον πατέρα μου μπορώ να τα ξεχάσω όλα”, δήλωσε ακόμα με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις