Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση σπίτι: Η μοντέρνα μονοκατοικία στο Ελληνικό
LIFESTYLE

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση σπίτι: Η μοντέρνα μονοκατοικία στο Ελληνικό

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση σπίτι: Η ονειρική μεζονέτα τους

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού βγήκε για πέμπτη φορά πρωταθλητής Ευρώπης, γύρισε στην καθημερινότητα του και στη Βασιλική Μιλλούση. Οι δυο τους μαζί με τα κοριτσάκια τους, μένουν στο Ελληνικό και το σπίτι τους μας εκπλήσσει. Είναι μια μοντέρνα μεζονέτα την οποία έχουμε δει πολλές φορές στα στόρι και στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram. Έχουν επιλέξει αποχρώσεις του λευκού και του γκρι και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Από το σπίτι δεν λείπουν βέβαια και τα σημεία, στα οποία μπορούν να γυμναστούν, για αυτό και δεν έχουν γεμίσει τον χώρο με έπιπλα. Μιλάμε σίγουρα για ένα μίνιμαλ σπίτι. Στον πάνω όροφο της μεζονέτας του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση βρίσκονται τα δωμάτια των κοριτσιών, με την κούνια τους να κλέβει την παράσταση. Τέλος και η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι ονειρική, με το μπλε και το λευκό χρώμα να ξεχωρίζει.

 

 

Βασιλική Μιλλούση: Παλεύει με τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη η Βασιλική Μιλλούση, αποκτώντας το δεύτερο κοριτσάκι της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, προσπάθησε να μην ξεφύγει στα κιλά της, ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη διαδικασία που τα αφήνει πίσω της.

Η Βασιλική είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους followers της. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσεις στις ερωτήσεις των ακολούθων της. Σε μία από αυτές, ρωτήθηκε αν έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κι απάντησε ότι θέλει να χάσει ακόμα 2-3 κιλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις