Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ: Το νέο της τατουάζ αποδεικνύει ότι η σχέση της καλά κρατεί

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ: Το νέο της τατουάζ αποδεικνύει ότι η σχέση της καλά κρατεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σνικ: Το εν λόγω τατουάζ δεν είχε φανεί πουθενά προηγουμένως.

29.04.2021 | 17:20

Τις πρόσφατες φήμες περί του χωρισμού της με τον Snik έρχεται να διαψεύσει το νέο τατουάζ στο χέρι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σε μία νέα της φωτογραφία στο Instagram, το μοντέλο και παρουσιάστρια δείχνει το νέο της απόκτημα, το οποίο αποτελείται από τρία γράμματα.

Δείτε ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με σέξι μπικίνι και είναι στα καλύτερά της

Το εν λόγω τατουάζ δεν είχε φανεί πουθενά προηγουμένως, ούτε σε κοινές φωτογραφίες της με τον ράπερ, γεγονός που αποδεικνύει πως έγινε πρόσφατα. Στην εσωτερική μεριά του δεξιού της χεριού μπορεί να διακρίνει κανείς τα αρχικά ”ATH”.

Φυσικά, η επιλογή των συγκεκριμένων γραμμάτων κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού πρόκειται για τη νέα δισκογραφική εταιρεία του Snik και αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι το ζευγάρι παραμένει μαζί, διαφορετικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα διάλεγε σίγουρα ένα διαφορετικό σχέδιο. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και ποτέ δε δίστασε να δείξει τον έρωτα του.

Snik χωρισμός: Τι απάντησε ο τραγουδιστής στις φήμες

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει με την εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είχε βάλει ο τραγουδιστής Snik. Η αφορμή ήταν ένα instastory που ανέβασε ο δημοφιλής ράπερ, στο οποίο αναφέρει πως δεν είναι μόνος. Μάλιστα ο ίδιος έκανε live μετάδοση και απαντώντας στις ερωτήσεις των ακόλουθων του, είπε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Exit mobile version