Βίκυ Καγιά αποχώρηση GNTM: Ξαφνιάστηκε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός

LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά αποχώρηση GNTM: Ξαφνιάστηκε μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Βίκυ Καγιά αποχώρηση GNTM: Όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός

28.04.2021 | 10:37

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά, σχετικά με την αποχώρησή της από το GNTM. Ακόμα και ο Δημήτρης Σκουλός που συνεργάστηκε μαζί της σε τρεις κύκλους του ριάλιτι, δεν το γνώριζε πριν ανακοινωθεί. Μάλιστα, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι δεν το περίμενε και ότι του έκανε τεράστια εντύπωση. «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει η Βίκυ από το GNTM. Το έμαθα από το κανάλι, όταν μου το ανακοίνωσαν, φαντάζομαι ότι θα τους το είχε πει η Βίκυ μία ημέρα πριν. Μου έκανε τεράστια εντύπωση που θα φύγει, γιατί η Βίκυ είναι το GNTM , είναι σχεδόν αναντικατάστατη αλλά επειδή ξέρω την ομάδα πίσω από τις κάμερες, πιστεύω ότι θα βρουν την καλύτερη λύση και ίσως να έχουμε ανακοίνωση σύντομα» ανέφερε ο γνωστός φωτογράφος.

«Ξέρω ότι είμαστε σε διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτριας, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο…» πρόσθεσε στη συνέχεια και εξομολογήθηκε ότι μίλησε με τη Βίκυ Καγιά μετά την ανακοίνωση μέσω μηνυμάτων και του τόνισε ότι είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θα είναι τελικά η διάδοχος της Καγιά στο GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του Star, που έκανε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του GNTM, παρότι παραμένει στο κανάλι και ανανεώνει μάλιστα τη συνεργασία του με αυτό. «Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο τέταρτο κύκλο του GNTM ως κριτής και παρουσιάστρια για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά, απάντησε ωστόσο με έμμεσο τρόπο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της. Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε έμμεσα τις φήμες γράφοντας:«Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις». Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με το hashtag «#πωσείπατε;».

Exit mobile version