Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τατιάνα Στεφανίδου εμβόλιο κορονοϊού: Έκλεισε ραντεβού για να το κάνει
LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου εμβόλιο κορονοϊού: Έκλεισε ραντεβού για να το κάνει

Τατιάνα Στεφανίδου εμβόλιο κορονοϊού: Ποιο θα κάνει

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνομιλώντας με συνεργάτιδά της στον αέρα του “T-Live” στον Alpha, αποκάλυψε πως μπήκε στην πλατφόρμα με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό και έκλεισε θέση ώστε να εμβολιαστεί, πριν καν λάβει sms. Αναφέρθηκε στις επιφυλάξεις που διατηρεί μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού για τα εμβόλια της AstraZeneca. Η ίδια τόνισε ότι της έτυχε το εμβόλιο της Moderna, αλλά αν είχε τη δυνατότητα να εμβολιαστεί νωρίτερα με AstraZeneca θα έσπευδε να κλείσει θέση το συντομότερο δυνατό. «Θέλω τόσο πολύ να πάω να εμβολιαστώ, που θα πήγαινα αύριο το πρωί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Απλώς κάποιες φορές αν χάσετε ένα ραντεβού ή αν επιλέξετε να αλλάξετε ραντεβού, μπορεί να αλλάξει το εμβόλιο που θα σας κάνουν. Αυτό είναι όλο. Δε μπορούμε να αλλάξουμε το εμβόλιο που μας έχει τύχει να κάνουμε. Εμένα μου έτυχε το Moderna. Εγώ ήθελα Pfizer να κάνω. Και το AstraZeneca να μου τύχαινε, θα πήγαινα αύριο το πρωί» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου. Να σημειώσουμε πως και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ετοιμάζεται να κάνει και αυτός το εμβόλιο του κορονοϊού.

Συνάντησε τους γονείς της μετά από ένα χρόνο

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει δει καθόλου τους γονείς της. Η ίδια πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να τους προφυλάξει από τον κορονοϊό.Για αυτό το θέμα έχει μιλήσει και στην εκπομπή της δημόσια, δηλώνοντας πάντα την στεναχώρια της που δεν μπορεί να τους δει και να τους αγκαλιάσει. Αυτό όμως πλέον άλλαξε και σήμερα κατάφερε να τους δει για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.

Και οι δύο γονείς της έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό και τις δύο δόσεις και η οικογένεια συναντήθηκε ξανά. Και όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά αγκαλιάστηκαν όπως παλιά. Η Τατιάνα Στεφανίδου ιδιαίτερα συγκινημένη έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας τη μεγάλη τους αγκαλιά. “Αγκαλιά μετά από ένα ολόκληρο χρόνο! Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και συναντηθήκαμε επιτέλους ξανά! Όλοι μαζί ενωμένοι θα την νικήσουμε την καταραμένη πανδημία. Κουράγιο σε όλους αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από τον κορωνοιό”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις