Τατιάνα – Πατούλη: Η συμπαράσταση και οι ευχές για το Πάσχα

LIFESTYLE

Τατιάνα – Πατούλη: Η συμπαράσταση και οι ευχές για το Πάσχα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τατιάνα - Πατούλη: Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να απευθυνθεί σε προσωπικό τόνο στη Μαρίνα Πατούλη σχετικά με την κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη

28.04.2021 | 21:46

Στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη στάθηκε δημοσίως η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της εκπομπής της “T-live” στον Alpha. Μετά τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την κρίση του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να απευθυνθεί σε προσωπικό τόνο στη σύζυγο του περιφερειάρχη Αττικής. Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε απευθυνόμενη στη Μαρίνα Πατούλη: “Θέλω να σου ευχηθώ να περάσεις ένα όμορφο Πάσχα, να έχεις μια καλή Ανάσταση. Και θέλω να σου πω ότι όλες αυτές τις μέρες, επειδή είμαι κι εγώ πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη και αγαπώ τον άντρα μου πάρα πολύ, όσο κι εσύ τον δικό σου, θέλω να σου πω ότι σε έχω σκεφτεί πάρα πολύ”.

Μάλιστα, πρόσθεσε: “Έχω σκεφτεί το πώς θα είναι αυτές οι μέρες για σένα που θα πας στην Ανάσταση χωρίς να κρατάς το μπράτσο του Γιώργου Πατούλη ή θα πας στον Επιτάφιο αντίστοιχα χωρίς να κρατάς το χέρι του. Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τα προσωπικά σου”.

Μαρίνα Πατούλη: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση”

H Μαρίνα Πατούλη είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece. Βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο για πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των κακοποιημένων γυναικών και μίλησε στην εκπομπή T-live για τη δράση προσφοράς, ενώ ρωτήθηκε και για την κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη. “Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλιείο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου.

Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους” είπε η Μαρίνα Πατούλη, ενώ για όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα είπε:

“Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους”.

Exit mobile version