Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Τζιοβάνι: Η παραγωγή απαντά στους φανς του
LIFESTYLE

MasterChef 5 Τζιοβάνι: Η παραγωγή απαντά στους φανς του

MasterChef 5 Τζιοβάνι: Οι φανς του διαμαρτυρήθηκαν και η παραγωγή τους απάντησε

Αναστάτωση προήλθε στους φανς του Τζιοβάνι από το MasterChef 5 όταν άκουσαν ότι θα είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Βρίσκεται στους τρεις με το χειρότερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας με ψάρι που επέλεξε για κάθε παίκτη η Μαρίνα που κέρδισε στο mystery box. Αναμενόμενο ήταν να ξεσπάσει οργή στο Twitter, κάτι που η παραγωγή φρόντισε να ελέγξει.
Είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες στον διαγωνισμό και η υποψηφιότητα του έχει αμφισβητηθεί, ενώ πολλοί μιλούν για αδικία. Έτσι, οι φανς του ζήτησαν εξηγήσεις από την παραγωγή και ο λογαριασμός του MasterChef στο Twitter τους τις έδωσε.

Συγκεκριμένα σχολίασαν ότι η συνταγή αντιγραφής που θα του δοθεί θα πρέπει να είναι στα ιταλικά, μιας και δεν μιλάει καλά ελληνικά. Μόνο έτσι θα είναι δίκαιο. Έτσι, ο λογαριασμός του MasterChef απάντησε πως η συνταγή θα είναι στη μητρική του γλώσσα, που δεν είναι άλλη από τα ιταλικά. Σίγουρα αυτό μας ανακουφίζει, αφού δεν είναι η ώρα του να αποχωρήσει! Υπενθυμίζεται ότι λόγω Μεγάλης Εβδομάδας το επεισόδιο θα παιχτεί την επόμενη Τετάρτη (5/4), και θα κονταροχτυπηθεί με την Ανούς και τον Ιωάννη.

Τι είδαμε χθες

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο mystery box με νικήτρια την Μαρίνα, η οποία είχε το πλεονέκτημα να εξασφαλίσει την θέση της και να περάσει κατευθείαν στους 9. Έτσι, η Μαρίνα παρακολούθησε από τον εξώστη ως νικήτρια του Mystery Box, το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας. Ακόμα, δυσκόλεψε αρκετά τους υπόλοιπους παίκτες και δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι σπόντες. Διάφορα είδη ψαριών μοιράστηκαν στους παίκτες, ενώ η πίεση σε συνδυασμό με τις αστοχίες έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Κατά το μοίρασμα των ψαριών είδαμε τον Διονύση και τον Ιωάννη να ειρωνεύονται την Μαρίνα.

Η Μαρίνα, είναι σίγουρα η πιο μισητή παίκτρια για φέτος στο Twitter, και επέστρεψε πριν δύο εβδομάδες στο ριάλιτι μαγειρικής μαζί με τον Ιωάννη. Και οι δύο παίκτες έχουν απόλυτη γνώση των σχολίων, για αυτό και έχουν αλλάξει την στάση τους. Μπορεί η Μαρίνα να επέστρεψε πιο μαζεμένη μέσα στο ριάλιτι, αλλά ο Ιωάννης δεν φαίνεται να έχει αλλάξει. Ο Ιωάννης φαίνεται να έχει ενημερώσει και τον Διονύση για τα σχόλια που γίνονταν εναντίον της Μαρίνας, ενώ στο παιχνίδι τους φαίνεται να έχει μπει και η Ανούς. Ο Ιωάννης και Διονύσης παραδέχτηκαν on camera πως θα μιλήσουν στο σπίτι χωρίς κάμερες στη Μαρίνα κάτι που εξόργισε το Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις