Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα Σάκης Survivor: Αντιμέτωποι για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Μαριαλένα Σάκης Survivor: Αντιμέτωποι για πρώτη φορά

Μαριαλένα Σάκης Survivor: Βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό στόχο

Έναν αγώνα που κρίθηκε στο flag race, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, με τους Μπλε να κερδίζουν με 10-9 τους Κόκκινους στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό στόχο. Η Μαριαλένα φάνηκε να είναι πιο ψύχραιμη στις βολές και έτσι κατάφερε να φέρει την νίκη στην ομάδα της. Μετά το αγώνισμα την ακούσαμε να λέει «τον πετσόκοψα τον Σάκη». «Ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο, γιατί μαζί μου έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ και ήταν καλή”, είπε με τη σειρά του ο Σάκης, λέγοντας πως πήρε το μάθημά του.

Ο James εξήγησε τη στρατηγική της ομάδας του και την απόφαση των Μπλε να αφήσουν τη Μαριαλένα να παίξει απέναντι στον Σάκη και να τον νικήσει. Η ίδια, χαρούμενη που κέρδισε τον πρώην σύντροφό της, δεν τον άφησε σε ησυχία από τα πειράγματα. Στη συνέχεια βέβαια ακολούθησαν αγκαλιές και χάδια. Στο Συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την ψηφοφορία και από το γεγονός ότι ο Παύλος ψήφισε τον James. Ο πρώτος δήλωσε ότι άλλαξε η συμπεριφορά των δύο γιατί έκαναν σενάρια μόνοι τους ότι θα ψηφιστούν από τους υπόλοιπους. «Στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση» είναι οι τρεις τίτλοι που χρησιμοποίησε η Μαριαλένα για τους δύο συμπαίκτες της.

 

Ποιο το φαβορί για τη σημερινή αποχώρηση

Συγκεκριμένα, ο Τζέημς άρχισε να μιλάει για παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά, ενώ αρκετοί από τους συμπαίκτες του, στάθηκαν απέναντι του και μόνο ο Νίκος όπως πάντα στάθηκε στο πλευρό του. Το ριάλιτι επιβίωσης γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε ένα λεπτό. Μεγάλο φαβορί για να φεύγει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης μπορεί τις προηγούμενες φορές να βρέθηκε ψηλά στις ψηφοφορίες, όμως αυτή τη φορά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπος με δυνατούς παίκτες είτε σε επίπεδο ψηφοφορίας είτε αγωνιστικό.

Τι είπαν Νίκος  και Τζέιμς  στο χθεσινό συμβούλιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις