Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Κοψιδάς σχέση: Τι αποκάλυψε τον έρωτά του με την Τσίλα
LIFESTYLE

Γιώργος Κοψιδάς σχέση: Τι αποκάλυψε τον έρωτά του με την Τσίλα

Γιώργος Κοψιδάς σχέση: Τι αποκάλυψε τον έρωτά του με την Τσίλα

Ο πρώην «κόκκινος» Survivor είχε σχέση για τρία χρόνια με την εξωτική χορεύτρια Τσίλα και σύμφωνα με δηλώσεις του ήταν πολύ ερωτευμένος. Ο Γιώργος Κοψιδάς που φέτος ξεχώρισε στη μικρή οθόνη ως ηγετική μορφή της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor είχε για τρία ολόκληρα χρόνια σχέση με την Τσίλα. Η Τσίλα είχε γίνει γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Φάρμα», ενώ αργότερα έγινε λίγο πιο γνωστή από τη συμμετοχή της σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

«Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»

Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για τον έρωτα του με την Τσίλα λέγοντας ότι «ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα, η οποία ήταν ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ ήθελα να είμαι μαζί της». Όμως, στο παρελθόν τα αισθήματα της για τον Γιώργο Κοψιδά είχε εκφράσει και η Τσίλα σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Espresso.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί.

Πολύ καλές οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την οικογένεια Κοψιδά

Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα , και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» είχε δηλώσει τότε η Τσίλα για τον Γιώργο Κοψιδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις