Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτοί οι 5 πρωταγωνιστές θα πεθάνουν στην σειρά

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτοί οι 5 πρωταγωνιστές θα πεθάνουν στην σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι πέντε πρωταγωνιστές που πεθαίνουν

27.04.2021 | 10:16

Άγριες Μέλισσες spoiler: Άσχημα είναι τα νέα για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού σύμφωνα με τα spoiler, οι απώλειες θα είναι μεγάλες. Πέντε είναι οι πρωταγωνιστές που θα πεθάνουν τηλεοπτικά και η στενοχώρια έχει «χτυπήσει κόκκινο». Ακόμα η κατάληξη για κάποιους από αυτούς, που πολλοί μας έχουμε ταυτιστεί, θα είναι τραγική. Τα επεισόδια αυτά αναμένεται να μας γεμίσουν δάκρυα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso για τις Άγριες Μέλισσες, οι πρωταγωνιστές που πεθαίνουν είναι οι: Μιλτιάδη Σεβαστό, Εισαγγελέα Γραμματικό, Ανέτ Ρουσώ, Μάνο Βόσκαρη αλλά και τον Μελέτη. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο. Μερικά spoilers θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Και ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις. Αυτά είναι κάποια από όσα μπορεί να συμβούν στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν στα επόμενα επεισόδια μετά το Πάσχα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα

Οι Άγριες Μέλισσες δεν θα προβληθούν στις οθόνες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα, με το νέο επεισόδιο να βγαίνει στον «αέρα» τη Δευτέρα του Πάσχα στις 22:00. Καταιγιστικές θα είναι, ωστόσο, οι εξελίξεις.  Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιό του για να απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει αγωγή για να πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Η Ελένη φοβάται πως δεν θα καταφέρει να αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο. Ο Αλέξης Γραμματικός ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη. Στο μοναστήρι, η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της σε μια μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τελικά θα αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι και στους γονείς της; Αυτά είναι μια αίσθηση από όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες μετά τις γιορτές!

Exit mobile version