Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Εύκολη και γρήγορη λύση
PLUS

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Εύκολη και γρήγορη λύση

Πώς να μυρίζουν ωραία τα ρούχα: Εύκολη και γρήγορη λύση

Πολλά από τα ρούχα ή τα παπούτσια μας μένουν κλεισμένα στη ντουλάπα και η μυρωδιά του μαλακτικού μετατρέπεται σε κάτι μεταξύ κλεισούρας και ναφθαλίνης. Αν θέλετε να μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα τα ρούχα σας και να μην αναδύεται από την ντουλάπα σας μια μυρωδιά κλεισούρας τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω κόλπο.

Η λύση που προτείνουμε είναι εύκολη, γρήγορη και πάνω απ’ όλα οικονομική. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά αρωματικά σαπούνια χεριών, ένα μαχαίρι και ένα σακουλάκι ή κατά προτίμηση ένα τούλινο πουγκί από αυτά που τα περισσότερα κορίτσια έχουμε στο σπίτι από κοσμήματα και δωράκια.

Τι χρειάζεται να κάνετε

Κόψτε τα στη μέση και βάλτε από ένα μέσα σε κάθε ντουλάπα σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα συρτάρια σας. Ιδανικά βάλτε το κάθε σαπούνι μέσα σε ένα κομμάτι τούλι ή σε ένα τούλινο σακουλάκι. Tip: Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως το πράσινο σαπούνι μπορεί να λειτουργήσει και ως τέλειο αντισκωρικό. Επομένως μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε μερικά πράσινα σαπούνια και στην ουσιά να κάνετε δύο δουλειές με ένα έξοδο.

Συμβουλή και για τα καλοκαιρινά ρούχα που θα βγάλετε από το πατάρι

Όταν έρθει η ώρα να μαζέψετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα βάλτε από ένα κομμάτι πράσινου σαπουνιού μαζί με αυτά σε βαλίτσες ή και άλλους αποθηκευτικούς χώρους. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείτε αγοράζοντας ακριβά αντισκωρικά τα οποία πολλές φορές είναι και επιβλαβή για την υγεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις