Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Κεφαλά – Μαριαλένα Survivor: Απαντάει εκ νέου για την πολυθρόνα
LIFESTYLE

Χριστίνα Κεφαλά – Μαριαλένα Survivor: Απαντάει εκ νέου για την πολυθρόνα

Survivor Χριστίνα Κεφαλά - Μαριαλένα: «Ένιωσα λίγο άσχημα»

Η Χριστίνα Κεφαλά διευκρινίζει εκ νέου τα πράγματα, μετά τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4.  Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Σάκη, είπε ότι η Χριστίνα είχε κάτσει μία πολυθρόνα που είχαν στο κοινό τους σπίτι. Ακόμα, παραδέχτηκαν ότι συζούσαν και ότι η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή. Φανερά ενοχλημένη η Μαριαλένα, ωστόσο, σχολίασε ότι μετά τον χωρισμό τους, η Χριστίνα φωτογραφήθηκε στην πολυθρόνα της για να κάνει giveaway. Μάλιστα, σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο φωτογραφήθηκε, κάτι που είναι λογικό να ενοχλήσει την Χριστίνα και να πάρει θέση.

Η Χριστίνα είχε ανεβάσει και στόρι που κατέβασε και όπως είπε στην εκπομπή το «Πρωινό» είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί. Είπε μόλις είδε το απόσπασμα« ένιωσα λίγο άσχημα και θίχτηκα λίγο γιατί τέθηκε ένα θέμα ενώ δεν ήμουνα παρούσα και απορώ γιατί το κάνουν τώρα. Η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία προς εμένα. Εγώ δεν ήξερα ότι η πολυθρόνα της ανήκει». «Δεν είχα παράλληλη σχέση με τον Σάκη» διευκρίνισε η παίκτρια καθώς κάτι τέτοιο αναφέρθηκε από τη  Μαριαλένα. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν αυτό δημόσια εις βάρος μου.

Η προηγούμενη απάντηση της Χριστίνας Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να απαντήσει δημόσια στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα από κάποια instastories, τα οποία όμως διέγραψε μετά από λίγο. «Επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Γιατί τόσο καιρό που ήμουν στον παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι να πάρω θέση, να πω τα πράγματα όπως έχουν. Για γέλια αυτά που λέγονται για μένα και να πω και κάτι ακόμα. Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις