Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Snik twitch: Έβρισε τον γείτονά του μπροστά στην κάμερα
LIFESTYLE

Snik twitch: Έβρισε τον γείτονά του μπροστά στην κάμερα

Snik twitch: Τα «γαλλικά» του σε γείτονα που έκοβε ξύλα

Έξαλλος έγινε ο Σνικ με τον γείτονά του, που έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό πριόνι. Ο τράπερ ενοχλήθηκε φανερά και σηκώθηκε από την καρέκλα, φωνάζοντας του«Μου έχεις ζαλίσει τα α@@@@@@». Το περιστατικό έγινε ενώ βρισκόταν on line, δίνοντας εξηγήσεις μετά στους διαδικτυακούς συμπαίκτες του για τη διακοπή: «Ξυπνάω 4 το απόγευμα, κάνω την προπόνησή μου, βαράει με τα ξύλα. Στην ψυχή μου βάραγε το πριόνι, το ορκίζομαι». Δείτε  τα «γαλλικά» του Snik.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγκυος: Η ανάρτηση που πυροδοτεί φήμες

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες τις τελευταίες μέρες είναι αδιαμφισβήτητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ακούγεται πολύ το όνομα της, και της έχουν «χρεωθεί» πολλά, τα οποία διαψεύδει. Πριν λίγες μέρες ακούστηκε ότι θα επιστρέψει στο GNTM, μετά από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, και μάλιστα θα την αντικαταστήσει. Ακόμα, φημολογούταν ότι έχει χωρίσει με τον σύντροφό της, Σνικ. Τώρα όμως η ίδια αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος!

Μάλιστα ακούσαμε τον Σνικ να λέει σε story του πως θέλει να γίνει πατέρας και πως η Ηλιάνα θα γίνει πολύ καλή μαμά. Μπορεί να ακούγεται κάτι τυχαίο αλλά δεν είναι. Η Ηλιάνα έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram που μας έβαλε σε σκέψεις. Το αμφιλεγόμενο αυτό ποστ που έκανε είναι ένα βίντεο από φωτογράφισή της, με ένα emoji μωρού και ένα μπιμπερό στη λεζάντα. Άφησε με πολλούς να σκέφτονται αν προσπαθεί να περάσει κάποιο μήνυμα. Να υπενθυμίσουμε ότι και παλιότερα είχαν διαρρεύσει φήμες ότι είναι έγκυος, κάτι που δεν ήταν τελικά αλήθεια.

Αυτή είναι η ανάρτησή της

 

Τα σχόλια για τη σχέση Ηλιάνας Παπαγεωργίου- Snik

Αφορμή των σχολίων που λίγοι παρατήρησαν στάθηκε το νέο single του Snik με τίτλο «DIAMANTIA». Το κομμάτι του θυμίζει ένα ρομαντικό track που θα μπορούσε να αφιερωθεί στην Ηλιάνα, θα μπορούσε όμως και να έχει διφορούμενα νοήματα. Οι φανς έσπευσαν να σχολιάσουν τόσο τους στίχους, όσο και τα «απαγορευμένα» πλάνα του Snik με άλλες γυναίκες. Όπως χαρακτηριστικά πολλοί έγραψαν στα σχόλια του music video του στην πλατφόρμα του YouTube, αν όντως ισχύει το σενάριο χωρισμού πολύ πιθανό είναι η αιτία να κρύβεται πίσω από αυτό το clip.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις