Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός διαγωνισμού
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έμεινε εκτός διαγωνισμού

MasterChef 5: Ο παίκτης που σέρβιρε κενό δίσκο - Αποχώρηση με κλάματα

Μια διαφορετική δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε εχθές στο MasterChef 5 και δεν έμοιαζε με καμία μέχρι στιγμής. Σε ένα κλίμα πιο φιλικό αλλά και πιο οδυνηρό στο τέλος αποχώρησε η Λία από το ριάλιτι μαγειρικής. Μονομάχησε με τον φίλο της, Παύλο. Αυτό που την έκανε να τα παρατήσει ήταν η σκέψη ότι θα γυρνούσε στο σπίτι χωρίς εκείνον, αν παρέμενε. Αποφάσισε, λοιπόν, να μην σερβίρει πιάτο στους κριτές, γιατί χάθηκε για εκείνη το κίνητρο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Είναι φυσιολογικό η κίνησή της να στενοχωρήσει τους κριτές, όπως και τον καλεσμένο, του οποίου έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.  Οι παίκτες πήραν τη θέση τους στην κουζίνα και προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. Η δοκιμασία δεν πήγε καθόλου καλά για την Λία, και εξελίχθηκε σε παταγώδη αποτυχία από τη στιγμή που δεν πρόλαβε να βγάλει πιάτο. Έτσι δεν παρουσίασε τίποτα στους κριτές. Η παίκτρια έδειξε άδειους δίσκους στο τέλος της μονομαχίας, με τους κριτές να μην βάζουν καν βαθμό στην προσπάθειά της. Έτσι, η Λία ήταν αυτή που αποχώρησε, ξεσπώντας σε κλάματα, όπως έκανε και ο Παύλος.

Η Μαρίνα στο πλευρό της Λίας

Εντύπωση έκανε και η ακραία υποστήριξη της Μαρίνας στην Λία, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλούς παίκτες ψεύτικη. Οι δύο τους είχαν κόντρα πριν η Μαρίνα ξαναμπεί στο παιχνίδι, και μάλιστα η Λία την είχε πετάξει εκτός παιχνιδιού. Μάλλον, η Μαρίνα προσπαθεί να επανορθώσει είπε χαρακτηριστικά η Λία, ενώ ο Διονύσης και ο Ιωάννης πίστευαν ότι προσπαθεί να την χαντακώσει και όχι να την βοηθήσει.  Η Μαρίνα κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα τόνισε πως μια μέρα θα ξεσκεπάσει τον Διονύση, ενώ η Λία από την πλευρά της αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έχει κάνει ή έχει πει ο συμπαίκτης της και την έχουν ενοχλήσει. Η Λία συγκεκριμένα είπε πως ο Διονύσης έχει πάντοτε νεύρα, ότι δεν έχει πει ποτέ καλό λόγο για κανέναν, ούτε καν για το κορίτσι του, την Ανούς, ότι το «παίζει μάγκας» μόνο στον Τζαμάλ γιατί σε άλλους όπως στον Στέφανο και τον Ιωάννη δεν μπορούσε και ότι τη «θάβει» την ώρα που εκείνη κοιμάται.

Παραξενεύτηκε μάλιστα που όλοι στην δοκιμασία βρισκόνταν πάνω από τον Παύλο και όχι πάνω από εκείνη, όπως όταν είχε μονομαχήσει με την Μαρίνα. Ο Διονύσης μάλιστα είχε δώσει το γούρι του στην Λία, και αυτό που τον παρακίνησε ήταν τελικά το πόσο ήθελε να βγάλει εκτός διαγωνισμού την Μαρίνα. «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου», είπε φανερά ενοχλημένη η παίκτρια στην κάμερα του MasterChef.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις