Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 40χρονος Γαύδος – Κορίνα: Εξελίξεις στο τροχαίο, τι λέει ο συνοδηγός για τα ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

40χρονος Γαύδος – Κορίνα: Εξελίξεις στο τροχαίο, τι λέει ο συνοδηγός για τα ναρκωτικά

40χρονος Γαύδος - Κορίνα: Ο 40χρονος επιμένει πως το τροχαίο στη Γαύδο ήταν δυστύχημα και όχι εσκεμμένη ενέργεια - Υποστήριξε ότι είχε κρυφή σχέση με την Κορίνα.

Σε δυστύχημα αποδίδει ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου τον θάνατο της 27χρονης Κορίνας, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και οι δύο έπεσε σε γκρεμό της Γαύδου. Την ίδια ώρα, ο 40χρονος διαψεύδει τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο οποίος ανέφερε ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν, βρέθηκαν στον οργανισμό του οδηγού ναρκωτικές ουσίες και χάπια. “Δεν στέκει, με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με βάλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά. Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, για αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν. Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Γι’ αυτό τσαντίζομαι” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

Η κρυφή σχέση και η συγγνώμη στην οικογένεια της Κορίνας

Ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες με την Κορίνα, επανέλαβε ότι δεν σκότωσε την 27χρονη, υποστήριξε ότι το θύμα τον έχει συγχωρήσει για αυτό που έγινε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά της. “Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος, όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο” δήλωσε.

Στην δε περιγραφή του για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, τονίζει ότι θυμάται βασικές λεπτομέρειες, καθώς μπήκε σε λήθαργο, επιμένοντας ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί και δεν υπήρχε “κουμπωμένη” η δεύτερη ταχύτητα στο κιβώτιο. “Καθόμασταν από τη μεριά του οδηγού με τα πόδια στου συνοδηγού, από κάτω από τα πόδια μας ήτανε οι λεβιέδες, το χειρόφρενο, και λέω… Φαντάζομαι ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί από ώρα. Εγώ έβαλα μπροστά, έβαλα μπροστά και το αμάξι δεν “κλώτσησε”. Περίμενα, έκανε κρύο, “Πω πω”, λέω, “Άντε, ακόμα να ζεστάνει;”, και σιγά-σιγά ξαναμπήκα σε λήθαργο. Θυμάμαι πολλά, αλλά μετά δε θυμάμαι, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα” ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις