Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: Θλάση και νοκ άουτ για 15-20 μέρες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: Θλάση και νοκ άουτ για 15-20 μέρες

ΠΑΟΚ - Ελ Καντουρί: Ο 30χρονος Μαροκινός υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική.

Οι φόβοι του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί τελικώς επιβεβαιώθηκαν. Ο 30χρονος Μαροκινός, ο οποίος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο 65ο λεπτό του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη.

Αυτό έχει ως συνέπεια να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» για διάστημα 15-20 ημερών, κάτι που σημαίνει πως πέραν της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (29/4, 19:00), θα χάσει σίγουρα και τα δύο επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ απέναντι στην «Ένωση» (5/5, 21:30 εντός) και Άρη (9/5, 15:00 εκτός).

Επιστρέφει στην… κανονικότητα ο ΠΑΟΚ

Την προσοχή του στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 0-1 στο ΟΑΚΑ, στρέφει την προσοχή του από σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία στη χθεσινή προπόνηση φρόντισε να αποφορτίσει τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με την «Ένωση».

Ευχάριστο για τον Ουρουγουανό προπονητή είναι το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έβγαλε χωρίς πρόβλημα το χθεσινό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά», όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα ο Ροντρίγκο και ο Σβαμπ. Την ίδια στιγμή, «παίζεται» μία θέση στα στόπερ ανάμεσα στον Βαρέλα και τον Ίνγκασον, με τον Μιχαϊλίδη να παραμένει στη θέση του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις