Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ρουσλάνα Eurovision σήμερα: Έτσι είναι η νικήτρια της Eurovision 2004
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρουσλάνα Eurovision σήμερα: Έτσι είναι η νικήτρια της Eurovision 2004

Ρουσλάνα Eurovision σήμερα: Έτσι είναι η νικήτρια της Eurovision 2004

Υπάρχουν προσωπικότητες και προσωπικότητες, αλλά δε μένουν όλες ανεξίτηλες στο χρόνο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Ρουσλάνα, μια από τις πιο εμβληματικές νικήτριες του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision. Έχουσα πάντα εκκεντρική παρουσία κρατά όλα τα βλέμματα και τα φώτα στραμμένα πάνω της. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η τραγουδίστρια που έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη άλλαξε.

Σήμερα είναι 46 ετών

Η σκηνική της παρουσία και η φωνή της είχαν συζητηθεί αρκετά είναι η αλήθεια εκείνη την χρονιά, και το όνομά της έκανε το  γύρο της Ευρώπης μέσα σε ένα βράδυ. Όλοι θυμόμαστε πως η Ρουσλάνα ανέβηκε στην σκηνή και θύμιζε κάτι από τη θεά του πολέμου Ζήνα και Βίκινγκς μαζί. Τα σχόλια των Eurofans έδιναν και έπαιρναν τότε, καθώς η δημοφιλής είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, είναι 46 ετών και οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρούν πώς είναι σήμερα η νικήτρια της Ουκρανίας το 2004. Η ερμηνεύτρια του Wild dancers δεν έχει περάσει ανέγγιχτη από το πέρας του χρόνου, ωστόσο φαίνεται να διατηρεί το μακρύ μαλλί με το οποίο τη θυμόμαστε αλλά και το λαμπερό χαμόγελό της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις