Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποιοι κερδίζουν απόψε
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Ποιοι κερδίζουν απόψε

Survivor spoiler ασυλία: Η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler ασυλία 26/4: Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας για την ασυλία θα δούμε απόψε στο Survivor 4 και τα spoiler ήδη έχουν ξεκινήσει. Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ποια ομάδα θα κερδίσει, όπως και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. «Στο ίδιο έργο θεατές» έγραψε χαρακτηριστικά, προδίδοντας πως στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor θα χάσει η Κόκκινη ομάδα.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι ο Τριαντάφυλλος θα είναι για ένατη φορά υποψήφιος, ενώ την ατομική ασυλία θα την κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Περιμένουμε με αγωνία την προβολή του αποψινού επεισοδίου του Survivor, για να δούμε και αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες.

 

 

Πάρτυ για James και Νίκο

Με την πιο όμορφη διάθεση ξύπνησαν, και οι μπλέ και κάποιοι από την κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά! Οι πανηγυρισμοί, οι χοροί και τα τραγούδια έμοιαζαν να μην έχουν τέλος. Πρώτος και καλύτερος, ο James και ο φίλος του Νίκος Μπάρτζης, που ήταν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του Παππά στο παιχνίδι. Με τη σειρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος λέει επίσης σε κλίμα πανηγυρισμού «Τα παιδιά σήμερα οργάνωσαν παρτάρα για μένα επειδή έμεινα εδώ στην Καραϊβική! Σαμπάνια… champagne shower» δήλωσε ο παίκτης του Survivor για να λουστεί, κυριολεκτικά, με την «σαμπάνια» στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Παππάς Go Go»

Στη συνέχεια, το κέφι ανέβηκε και μαζί με την Νικολέτα, την Ελένη και τον Ηλία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος… του έδωσε να καταλάβει! «Παππάς Go Go» το σύνθημα που δημιουργήθηκε και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…Οι πιστοί τηλεθεατές του Survivor κατά κάποιον τρόπο συμμετέχουν στο παιχνίδι επιβίωσης και φυσικά αυτό γίνεται με τα tweets στη διάσημη πλατφόρμα. Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν κάθε τι που συμβαίνει και αυτή τη φορά πήραν μέρος στο ξέφρενο party που έστησαν στις καλύβες τους οι πρώην συμπαίκτες του Αλέξη.Δείτε πώς πανηγύρισαν χθες οι παίκτες την αποχώρηση του Παππά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις