Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 σήμερα 26/4: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας
LIFESTYLE

MasterChef 5 σήμερα 26/4: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας

MasterChef 5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 26/4

Νέο επεισόδιο για το MasterChef 5 σήμερα 26/4 και αναμένεται να είναι ανατρεπτικό. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την μπλε ομάδα να χάνει στην ομαδική δοκιμασία του τοίχου και οι παίκτες της να παλεύουν για την ατομική ασυλία. Από την άλλη, οι κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο, και το απόλαυσε μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Γιάννη Αποστολάκη. Οι μπλε ήταν μέρος στη δοκιμασία με τα αυγά όπου ο νικητής εξασφάλιζε μια θέση στη τελική δεκάδα και την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής. Αυτός που θα ήταν ο πιο αργός θα γινόταν αυτόματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την ασυλία κέρδισε, λοιπόν, ο Τζιοβάνι, ενώ πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Παύλος, με τη Λία να είναι συναισθηματικά φορτισμένη που τον κέρδισε.

Σήμερα οι συμπαίκτες του καλούνται να υποδείξουν μέσω μιας φορτισμένης ψηφοφορίας τον παίκτη που θα σταθεί δίπλα του και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef. Η δοκιμασία αποχώρησης για τους δύο παίκτες αναμένεται να είναι δύσκολη μέσα από ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ελλάδα που θα τους ταξιδέψει ο καλεσμένος. Θα πρέπει να ετοιμάσουν μια πιστή αντιγραφή του πιάτου του, και να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Η δοκιμασία του τοίχου

Μια από τις πιο δύσκολες αλλά και αστείες δοκιμασίες που βλέπουμε κάθε χρόνο στο MasterChef, είναι η δοκιμασία του τοίχου. Εχθές Τετάρτη 21/4, λοιπόν, είδαμε ακόμα μια τέτοια επεισοδιακή δοκιμασία. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που μας εξέπληξε, καθώς η στρατηγική του Διονύση, κατά την δημιουργία νέων ομάδων, εξόργισε πολλούς τηλεθεατές. Είχε το προνόμιο σαν νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας να μην διαγωνιστεί και να περάσει απευθείας στους 10 του MasterChef 5. Εκείνος επέλεξε να μαγειρέψει και να γίνει αρχηγός της Κόκκινης Ομάδας, ενώ έβγαλε εκτός δοκιμασίας την Μαργαρίτα, που είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες φέτος.

Η Μαργαρίτα απογοητεύτηκε από την απόφασή του, καθώς ήθελε να συμμετάσχει στη δοκιμασία και περίμενε με ανυπομονησία τον τοίχο τόσο καιρό. Η ίδια, αλλά και οι συμπαίκτες της, δεν πίστεψαν πάντως τον λόγο που την «πέταξε» εκτός, μιας και πρόκειται ξεκάθαρα για μια στρατηγική κίνηση. Ο  Διονύσης είπε πως την “έσωσε” για να βρίσκεται στους 10 του MasterChef 5. Η Μαργαρίτα απογοητευμένη είπε: «Δεν πιστεύω ότι το έκανε γιατί με αγαπάει. Ξέρει πολύ καλά ότι θέλω να μαγειρεύω στο παιχνίδι, ειδικά σε ομαδικές. Είχε ακούσει κιόλας ότι περίμενα πώς και πώς τον τοίχο. Μου φαίνεται λίγο ψεύτικο αυτό από τον Διονύση». «Δεν είναι επειδή την αγαπάει. Είναι επειδή τη φοβάται» συμπλήρωσε ο Παύλος. Η Λία χαρακτήρισε την κίνηση του με τα εξής λόγια: «Αηδίες τώρα, δεν μπορώ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις