Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοψιδάς αρνί: Η ορισμένη ανάρτηση για το Πάσχα
LIFESTYLE

Κοψιδάς αρνί: Η ορισμένη ανάρτηση για το Πάσχα

Κοψιδάς αρνί: Ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα

Ενα μήνυμα ενόψει των εορτών του Πάσχα έστειλε ο Γιώργος Κοψιδάς μέσω του Instagram. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 4, ο οποίος έχει δηλώσει vegan, ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα μωρό κατσικάκι το οποίο είχε ζωγραφισμένο στο κορμί του ένα νούμερο και έστειλε το δικό του μήνυμα. «Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας! #veganfortheanimals #govegan #loveanimals #empathy #compasion #love #animalsliberation #kopsidasvegan», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει το 2019 για την απόφασή του να γίνει vegan: «Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο».

 

 

Ο Κοψιδάς για το Survivor

Για τον Αλέξη Παππά, τον James και τις συνθήκες στο παιχνίδι μίλησε  ο Γιώργος Κοψιδάς στο ΣΚ ΠΑΡΕΑ   μετά την αποχώρηση από το Survivor. «Έχω φάει έχω πάρει τα κιλά μου έχω επανέλθει πλήρως» ανέφερε ο ίδιος. Όπως είπε όταν το βλέπεις από το σπίτι δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει εκεί. Από ένα διάστημα και μετά επηρεάζεται το μυαλό από την πείνα, δεν λειτουργει και πολύ καλά. «Ακόμα και ένας κόκκος ρύζι είναι σημαντικός στο Survivor». Επεσήμανε ότι οι τσακωμοί και οι εντάσεις τον κουράζουν πιο πολύ από όλα και ότι έχουν συμβεί και πολλά εκτός κάμερας που διαταράσσουν τις σχέσεις τους.  Υπογράμμισε πως ο Παππας είχε μπει και χαιρόταν πολύ στο ρόλο του κακού και ότι δεν ξέρει αν αυτό ήταν η πραγματικότητα του. Ωστόσο, σημείωσε ότι σε αυτές τις συνθήκες βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες.

«Προσωπικά δεν είχα στρατηγική και μπήκα τελείως αθώος» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως  «ρίσκαρα την συμμετοχή μου για το καλό της ομάδας». Παράλληλα ,δήλωσε πως ο James είναι πανέξυπνος και καλός παίχτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις