Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Στικούδη Instagram: Η φωτογραφία χωρίς ρούχα που άναψε φωτιές
LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη Instagram: Η φωτογραφία χωρίς ρούχα που άναψε φωτιές

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία στη μπανιέρα που αναστατώνει

Μια φωτογραφία που άναψε φωτιές ανήρτησε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε γυμνή μέσα σε μια μπανιέρα. Καλύπτει βέβαια τα επίμαχα σημεία με ροδοπέταλα, και αναστατώνει. Πρόκειται για μια φωτογράφιση για το νέο της άλμπουμ, όπως αναφέρει στην ίδια ανάρτηση η Κατερίνα Στικούδη. «Νέο άλμπουμ έρχεται σύντομα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Μάλιστα χθες το Your Face Sounds Familiar ήρθε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Η Κατερίνα Στικούδη αυτή τη φορά κλήθηκε να μεταμφιεστεί σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα είδωλα της Punk-rock μουσικής σκηνής, τον Billy Idol. H τραγουδίστρια κατάφερε να αποδώσει για ακόμη μια φορά στο 100% το ρόλο που της ανατέθηκε, τόσο φωνητικά όσο και εμφανισιακά. Τι και αν η Κατερίνα Στικούδη χρειάστηκε να μεταμορφωθεί σε άνδρα, απέδειξε ότι μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανατεθεί.Η ταλαντούχα τραγουδίστρια άφησε άφωνη με την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία τους κριτές που μόνο θετικά είχαν να πουν. Δείτε την ανάρτηση της για το νέο της άλμπουμ:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Τι είχε αναφέρει για τα κιλά που πήρε

«Έχω μιλήσει και δημόσια, πρόσφατα μάλιστα, για το πως στους δύο αυτούς πρώτους μήνες, πήρα πάρα πολλά κιλά, τα οποία έχασα το επόμενο διάστημα. Η περίοδος πριν το πρώτο lockdown ήταν μια αρκετά δημιουργική αλλά και κουραστική συνάμα, δούλευα σχεδόν 15 ώρες καθημερινά, 7 μέρες την εβδομάδα. Ένα μικρό μέρος του υποσυνειδήτου μου αντιμετώπισε την «παύση εργασιών» ως μια ευκαιρία… ε και βγήκε στο συνειδητό», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη.

Και εξήγησε: «Με την καθημερινή επαφή με το ψυγείο, με τα delivery της περιοχής μου (κυρίως με γνωστό μαγαζί που κάνει λουκουμάδες), με τον καναπέ και την τηλεόραση, με την απομάκρυνση του κινητού από το πεδίο βολής (εξ ου και τα πολλαπλά throwbacks στα social media). Για πρώτη φορά στη ζωή μου μπήκα σε μια καθημερινότητα χωρίς μέτρο, χωρίς έλεγχο στη διατροφή, χωρίς άσκηση. Ο συνδυασμός της αβεβαιότητας με την πίεση του προηγούμενου διαστήματος έφεραν τα κιλά.»

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις