Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη μάσκα: “Ελεύθερη” κι ωραία στην Αθήνα
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη μάσκα: “Ελεύθερη” κι ωραία στην Αθήνα

Ιωάννα Τούνη μάσκα: Χαρακτηριστικό βέβαια είναι, πως ούτε οι φίλοι της φορούσαν τις δικές τους μάσκες.

Ένα σύντομο ταξίδι στην πρωτεύουσα αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή Influencer που ζει στη Θεσσαλονίκη, εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στην Αθήνα για κάποιες δουλειάς. Ωστόσο ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Ιωάννα Τούνη βρήκε λίγο χρόνο για να απολαύσει μια βόλτα με τους φίλους της στο κέντρο και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκεί τη συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE να απολαμβάνει την συντροφιά των φίλων της χαζεύοντας παράλληλα τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Η Ιωάννα Τούνη σε αυτή τη βόλτα ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό δεν είναι άλλο από την μάσκα προστασίας από τον κορονοϊού που εδώ και αρκετούς μήνες είναι υποχρεωτική για όλους τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Χαρακτηριστικό βέβαια είναι, πως ούτε οι φίλοι της φορούσαν τις δικές τους μάσκες.

Η Τούνη είναι μοντέλο και επιχειρηματίας, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η ξανθιά επιχειρηματίας, που έχει ήδη μια επιχείρηση ρούχων μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, “άνοιξε” πέρσι και ένα e -shop. Το εγχείρημα της Ιωάννας Τούνη έχει να κάνει με την πώληση γυαλιών ηλίου, τα οποία αποτελούν και σήμα κατατεθέν της Ιωάννας, αφού η ίδια λατρεύει τα γυαλιά ηλίου και έχει αμέτρητα ζευγάρια – κυρίως εκκεντρικά και στιλάτα- στην κατοχή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις