Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Το δεύτερο παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Το δεύτερο παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Περιμένουν με υπομονή τον ερχομό της κορούλας τους

Η Αθηνά Οικονομάκου σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που θα αποτελέσει ακόμα έναν καρπό του έρωτά τους. Με αγωνία περιμένουν τον ερχομό της κορούλας τους, σύμφωνα με όσα δηλώνει η Αθηνά. «Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», δηλώνει στην εφημερίδα Real News. Τρία χρόνια πέρασαν από τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου, και είναι πανέτοιμοι για νέες συγκινήσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο αποκάλυψε όταν η κοιλιά της δεν γινόταν άλλο να κρυφτεί.  Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. H ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το φύλο του μωρού που περιμένει. Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το υπέροχο παιδικό δωμάτιο, κρατώντας ένα μωρουδίστικο ροζ φορεματάκι, ενώ δίπλα της στην κρεμάστρα ήταν κι άλλα ρούχα… της μπέμπας! Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου: “It’s a girl!!!!”, έγραψε η ηθοποιός και οι ευχές, αλλά και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους “έπεσαν βροχή”.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Αθηνά Οικονομάκου – Έλα στην θέση μου: Αποχωρεί οριστικά από την σειρά

Παρελθόν αποτελεί πλέον η σειρά «Έλα στη θέση μου» για την Αθηνά Οικονομάκου, με την ίδια να αποχαιρετά τον ρόλο της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Εχθές, είδαμε την τελυταία σκηνή της στην σειρά που ολοκλήρωσε παίζεται εδώ και πέντε χρόνια. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από το προκαθορισμένο, καθώς η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Αθηνά εχθές το βράδυ την ώρα που παρακολουθούσε την τελευταία της σκηνή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της με τα καλύτερα λόγια μέσω μια φωτογραφίας. «Απόψε έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για εμένα. Τελευταία σκηνή της Φαίης Σταθάτου μετά από πέντε επιτυχημένες σεζόν και δύο πρώιμες αποχωρήσεις λόγω εγκυμοσύνης. Ευχαριστώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις