Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler: Ποιος συλλαμβάνεται για το φόνο του Σταυριανού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler: Ποιος συλλαμβάνεται για το φόνο του Σταυριανού

Αγγελική spoiler: Ποιος συλλαμβάνεται για το φόνο του Σταυριανού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Αγγελική».
Οι ακραίες αντιδράσεις του Παύλου τον οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ εξασφάλισε η Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια θα δούλε τον Αργυρό να συλλαμβάνεται. Η Αστυνομία, ερευνώντας τον θάνατο του Σταυριανού, βρίσκει στοιχεία εναντίον του.

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της Αθηνάς είναι να µην µπουν οι γιοι της στη φυλακή. Γι’ αυτό, άλλωστε, δέχτηκε να τους καλύψει και να τους βοηθήσει µε την υπόθεση του βιασµού της Μαργαρίτας. Ωστόσο, πλέον, οι εξελίξεις την προλαβαίνουν µιας και τόσο ο Παύλος όσο και ο Δηµήτρης είναι εκτός ελέγχου κάνοντας πράξεις τις οποίες η Αθηνά δεν µπορεί καν να φανταστεί. Ο Παύλος, από τη στιγµή που η Σοφία βρήκε τη δύναµη να του ζητήσει διαζύγιο και να τον βγάλει από τη ζωή τη δική της και των παιδιών τους, κάνει το ένα λάθος µετά το άλλο και οι πράξεις του έχουν τραγικές συνέπειες.

 

Ο Παύλος ερευνά τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής

Όπως θα δούμε, όμως, στα επόμενα επεισόδια, αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να αποφύγει τη σύλληψη. Όλα αρχίζουν µε τον θάνατο του Σταυριανού. Όσο και αν προσπαθούν µε την Τζένη να καλύψουν τα ίχνη τους και όσα τους συνδέουν µε τον επιχειρηματία και εκείνη τη νύχτα, ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μάθει αν πρόκειται για δολοφονία. Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη βρίσκουν άλλοθι για εκείνο το βράδυ, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο, ο Παύλος δεν πιστεύει πως κινδυνεύει από τη στιγμή που δεν υπάρχουν µμάρτυρες και ασχολείται µε την υπόθεση του θανάτου του πατέρα της Αγγελικής. Συνδυάζοντας, µμάλιστα, πια όλες τις πληροφορίες που του έδωσε η Ελένη µετά τη συζήτησή τους, αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά ευθέως αν σκότωσε τον πατέρα της νοσοκόμας. Η µμητέρα του, όμως, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η εγκυμοσύνη της Τζένης έρχεται στο φως

Από την άλλη, η Αγγελική, έχοντας δώσει άλλοθι στην Τζένη, τη συναντάει ακόμη µία φορά για να εξακριβώσει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγματική της ταυτότητα. Την Τζένη, όμως, την πιάνουν ξαφνικά έντονοι πόνοι κι έτσι η Αγγελική µμαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, τη βοηθάει να επιστρέψει στο σπίτι και να ξεκουραστεί. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού φτάνει στην πόρτα της Σοφίας θέλοντας να της κάνει κάποιες ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του Παύλου. Τη ρωτάει αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη είναι σοκαρισμένη. Όμως, δεν αποκαλύπτει τίποτε από όσα έχουν συμβεί και το αρνείται. ∆εν έχει υπολογίσει, όμως, την Κατερίνα. Η τελευταία ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει αποφασισμένη πια να µμιλήσει για τον βίαιο χαρακτήρα του και όσα βίωσε στα χέρια του το βράδυ έξω από το σπίτι της Σοφίας, όταν µε ένα όπλο στα χέρια ήθελε να σκοτώσει τον Αντρέα. Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο τμήμα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασμό της από αυτόν.

Ο Παύλος συλλαμβάνεται για το φόνο του Σταυριανού

Στο μεταξύ, η Τζένη εξομολογείται στον Παύλο τη σχέση της µε τον Σταυριανό. Εκείνος της ανακοινώνει ότι φεύγει απ’ το σπίτι γιατί χρειάζεται να κρατήσει για λίγο µια απόσταση για να σκεφτεί την τροπή που έχει πάρει η ζωή του τους τελευταίους µήνες. Πριν προλάβει να το κάνει, όμως, τα πράγματα ανατρέπονται, καθώς έρχεται η αστυνομία και του ζητά να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Αυτό γιατί βγήκαν στο φως νέα στοιχεία εναντίον του. Το σοκ τόσο για τον ίδιο όσο και για την Τζένη είναι µμεγάλο, ενώ η σύλληψή του πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις