Survivor Τριαντάφυλλος σύζυγος: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

LIFESTYLE

Survivor Τριαντάφυλλος σύζυγος: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Τριαντάφυλλος και Δήμητρα: Πώς είναι τελικά η σχέση τους;

23.04.2021 | 16:21

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίζει μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό που συζητήθηκε είναι όμως η επικοινωνία του Τριαντάφυλλου με τη σύζυγό του, Δήμητρα. Εκείνος της εξέφραζε την αγάπη του χωρίς όμως εκείνη να ανταποκρίνεται το ίδιο. «Αγάπη μου, ζωή μου, ψυχή μου, δεν μπορώ μακριά σου, γιατρέ μου… Σ’ αγαπώ, μου λείπεις πολύ και ο Νικόλας και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας» έγραψε χαρακτηριστικά στα μηνύματα, με την Δήμητρα όμως να μην απαντάει ότι τον αγαπάει και εκείνη.

Το θέμα συζητήθηκε και στην καλύβα του Survivor 4 και βέβαια δεν έλειψε και από τα social media με τους περισσότερους χρήστες να τρολάρουν τον Τριαντάφυλλο. Δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι φήμες και η είδηση πως υπάρχει τριγμός στη σχέση του με τη σύζυγο του. Τα πράγματα βάζει όμως στην θέση τους, το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή το Πρωινό, ο φίλος του Τριαντάφυλλου, Νίκος Γιάννου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αυτό είναι κάτι που συνεχώς γίνεται ανάμεσα στο ζευγάρι και πως ο Τριαντάφυλλος είναι πιο εκδηλωτικός ως άνθρωπος, ενώ η Δήμητρα όχι.

Οι δηλώσεις του φίλου του

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα μου άρεσε εμένα η γυναίκα μου, μετά από 4,5 μήνες που είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι, να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο. Όμως, πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον ο χαρακτήρας της Δήμητρας είναι αυτός. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Δήμητρα δεν είναι εκδηλωτικός άνθρωπος. Είναι έτσι η σχέση τους! Του αρέσει αυτό του Τριαντάφυλλου, του αρέσει να βασανίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Η κλεψιά που έκανε και δεν είδε κανείς

Τίποτα δεν έλειπε από το επεισόδιο αυτό, και πολλά είναι αυτά που μπορούμε να σχολιάσουμε. Εντύπωση προκάλεσε μια ύπουλη κίνηση, που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο αγώνισμα , προκειμένου να κερδίσει. Λίγοι κατάφεραν να τον καταλάβουν. Η κόκκινη ομάδα τελικά έχασε ακόμη μια ασυλία με αρκετούς παίκτες να μην φέρνουν την νίκη στην ομάδα, όπως και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κώστα Παπαδόπουλο, παρά τις προσπάθειες του και την άδικη κλεψιά.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μας άφησε άφωνους. Όταν ξέμεινε από σακίδια και πήγε στον στόχο να τα πάρει του είχαν απομείνει τέσσερα κυβάκια για να ρίξει. Επιστρέφοντας με τις βολές στα χέρια του είχε μόνο ένα κυβάκι και αυτό γιατί έσπρωξε τα υπόλοιπα τρία με τα χέρια του. Αυτό βέβαια δεν το είδαν πολλοί και δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα ούτε μέσα στο αγώνισμα γιατί μέχρι να επιστρέψει πίσω ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε νικήσει. Μπορεί βέβαια να μην το έκανε επίτηδες, ωστόσο δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση ψηφίστηκαν ο Παππάς και ο Ασημακόπουλος.

Exit mobile version