Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Αλέξης Παππάς: Το αστρονομικό ποσό που έλαβε
LIFESTYLE

Survivor Αλέξης Παππάς: Το αστρονομικό ποσό που έλαβε

Survivor 4: Το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε ο Αλέξης Παππάς

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο σίγουρα δεν πρέπει να είναι δυσαρεστημένος. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να τον  βγάλει εκτός παιχνιδιού και να κρατήσει στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ακόμα και αν δεν κατάφερε τον στόχο του, να διώξει από το παιχνίδι τον Τζέιμς, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αστρονομικό ποσό. Να θυμίσουμε ότι ήταν αρχικά στην ομάδα των διασήμων, οι οποίοι παίρνουν περισσότερα χρήματα από τους μαχητές, κάθε εβδομάδα που παραμένουν. Ο ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, μάζεψε συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο. Πάντως η αποχώρησή του ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό, και έδωσε χαρά στην μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο του νησιού πολλοί ήταν οι παίκτες, που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς. Ο Νίκος Μπάρτζης έστειλε φιλάκια στον ηθοποιό , λέγοντας «Γειά σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»,  πριν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί.

Έξαλλος ο συγκάτοικός του Παππά

Ο πρώην συνάδελφος αλλά και συγκάτοικος του Αλέξη Παππά που αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, μίλησε για τον παίκτη στο Ευτυχείτε. Αυτά που είπε για τον πρώην συγκάτοικό του σίγουρα δεν θα του αρέσουν καθόλου όταν επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και τα δει! «Ξέρω ότι τελείωνε ο ρόλος του σεναριακά γι’ αυτό αποχώρησε.

Είχαμε συγκατοικήσει στις αρχές της δεύτερης χρονιάς στις 8 λέξεις. Μου είναι αδιάφορος σαν άνθρωπος, δεν με αφορά να κάνω παρέα. Είναι ιδιόρρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας, δεν σμίξαμε σε κάτι. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να είναι χειριστικός», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα πω straight αυτό που θέλω και δεν θα κινηθώ πίσω από την πλάτη του άλλου».

Να θυμίσουμε πως η σύντροφος του ηθοποιού μίλησε σήμερα στο Πρωινό και είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μια σχέση η οποία κράτησε μέσω τηλεφώνου, εξαιτίας της απόστασης. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο ανοιχτό. Είχαμε πει πως στις 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν». «Στο Μόντε Κάρλο και στο κέντρο εκεί όπου υπάρχει ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο, γνωριστήκαμε εκεί στις κυλιόμενες σκάλες. Ο Αλέξης ανέβαινε και εγώ κατέβαινα. Κοιταχτήκαμε και χαμογέλασε ο ένας στον άλλο. Εκείνος κρατούσε ένα μεγάλο κουτί το οποίο το άφησε και κατέβηκε τις σκάλες για να με βρει να με γνωρίσει», είπε για την πρώτη τους γνωριμία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις