Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπίλι Άιλις σχέση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος
LIFESTYLE

Μπίλι Άιλις σχέση: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Μπίλι Άιλις: Φήμες ότι είναι σε σχέση

Η Μπίλι Άιλις σύμφωνα με τις φήμες είναι πλέον σε σχέση. Φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό Μάθιου Τάιλερ Βορς στη Santa Barbara το Σαββατοκύριακο. Οι δύο τους «πιάστηκαν» στα πράσα, όταν έβαλε το κεφάλι της στον ώμο του, καθώς περίμεναν να πάρουν τον καφέ τους. Κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο οι κινήσεις τους αυτό δείχνουν. Μάλιστα, ο Μάθιου ακολουθά στο Instagram την μητέρα και τον αδερφό της Άιλις, και εκείνοι ανταποδίδουν.

Όπως έκανε τώρα ο αρραβωνιαστικός της Αριάνα Γκράντε, Ντάλτον Γκόμεζ , ο Βορς έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό του Instagram, όταν οι φήμες της σχέσης τους έγιναν πρωτοσέλιδα.Έχει 7.610 ακόλουθους, και η Άιλις δεν είναι μεταξύ τους. Ο μάνατζερ της, ακόμα, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, όπως έκανε και ο μάνατζερ του Βορς. Αλλά αν κλείνει τον λογαριασμό του στο Instagram στέλνει το μήνυμα, ότι δεν προσπαθεί να δημοσιοποιήσει την υποτιθέμενη σχέση τους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE ON TOUR (@billieeilishtours)

Κρατάει κρυφή την προσωπική της ζωή

Η Eilish μίλησε τον Σεπτέμβριο του 2020 για το πως σκοπεύει να κρατήσει κρυφή την προσωπική ζωή της. «Θέλω σίγουρα να κρατήσω [τις σχέσεις] ιδιωτικές», είπε στο Capital Breakfast με τον Ρόμαν Κέμπτ. «Είχα σχέσεις και τις κρατούσα ιδιωτικές, ακόμη και αυτές που είχα. Για τα λίγα που έχω αφήσει τον κόσμο να δει, λυπάμαι. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που έχουν κάνει τις σχέσεις τους δημόσιες, και στη συνέχεια διαλύονται. Σκέφτομαι: “Τι γίνεται αν πάει άσχημα;” ” Στο παρελθόν η Μπίλι Άιλις είχε σχέση με τον Αμερικανό ηθοποιό Μπράντον Κιου Άνταμς, όμως το ζευγάρι χώρισε το 2019.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις