Κατερίνα Ζαρίφη – Roomies: Αποχαιρετά την σειρά

LIFESTYLE

Κατερίνα Ζαρίφη – Roomies: Αποχαιρετά την σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Κατερίνα Ζαρίφη: Με μια ανάρτηση αποχαιρετά τις «Roomies»

23.04.2021 | 14:15

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο αποφάσισε να πει «αντίο» η Κατερίνα Ζαρίφη στις «Roomies» του Mega, που όπως όλα δείχνουν ρίχνουν αυλαία. Το τελευταίο γύρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Με μια δημοσίευση αποχαιρετά τις συγκάτοικους της, Μαρία Σολωμού και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ακόμα ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την συνεργασία τους, καθώς και το κοινό.

«Αυτές είναι οι Roomies.  3 γυναίκες διαφορετικές. Και τόσο ίδιες. Συγκατοίκησαν για 6 μήνες. Και η μεσαία ανακάλυψε ότι το να ζεις με 2 ξεχωριστά πλάσματα, σε κάνει να κερδίζεις στην αγάπη, στην γνώση, στην υπομονή.Στο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Σας αγαπάω και τις 2. Και σας ευχαριστώ. Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν.»

 

Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή Follow Me με τη Νόρα Παπαϊωάννου παραχώρησε δηλώσεις η Κατερίνα Ζαρίφη και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά με την τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας στο Mega.  «Εννοείται θα ξανασυνεργαζόμουν με τρέλα με την Ελένη Μενεγάκη. Είχαμε μαγική συνεργασία κι έχω να θυμάμαι πολύ ωραία πράγματα. Δεν ήταν η συνεργασία ζάχαρη, όπως σε κάθε δουλειά που μπορεί να μπινελικωθεί ο υδραυλικός με τον πελάτη. Έτσι είναι κι η δική μας δουλειά. Όμως με την Ελένη δουλεύεις με έναν άνθρωπο που ξέρει τι θέλει κι είναι πολύ βασικό στην δουλειά μας. Αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα».

«Το κορίτσι μου επιστρέφει κι έχω μεγάλη χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει πολύ πράγμα κι είδες έχει σταριλίκι που ακόμα ενδιαφέρει τον κόσμο. Αγαπώ την Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στην εκπομπή της», είχε δηλώσει οι ίδιες λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την επιστροφή της Ελένης.

Ωστόσο σε νέες της δηλώσεις, αποκάλυψε: «Άσε που ήρθες να με κοροϊδέψεις τώρα. Εγώ δεν έχω πρόταση, δε με θέλουν φαίνεται». Το σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Ζαρίφη θα συμμετέχει στο νέο σίριαλ του MEGA “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.

Exit mobile version