Ιωάννα Μαλέσκου χορός της κοιλιάς: Ξεσήκωσε το πλατό της εκπομπής

LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου χορός της κοιλιάς: Ξεσήκωσε το πλατό της εκπομπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Ιωάννα Μαλέσκου: Αναστάτωσε με τον αισθησιακό χορό

23.04.2021 | 15:16

Ξεσήκωσε το πλατό και τους τηλεθεατές της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου όταν χόρεψε τον χορό της κοιλιάς. Η παρουσιάστρια κρατούσε για το τέλος αυτή την έκπληξη, αφού πριν να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για το Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκε με την κατάλληλη ενδυμασία. Από την αρχή της εκπομπής είχε αναφερθεί σε ένα θέμα για τον χορό της κοιλιάς χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει ότι θα χορέψει και η ίδια.

Συνδέθηκε με τη χορεύτρια Μυρσίνη Κόη από τη Σύρο και ζήτησε την επιείκεια των τηλεθεατών καθώς θα έκανε μαθήματα οριεντάλ. Φάνηκε ωστόσο να το κατέχει και αναστάτωσε με τον χορό της τους πάντες.

 Το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας

Ήρθε στην Αθήνα και επέλεξε να μείνει στα βόρεια προάστια σε ένα διαμέρισμα λιτό και μοντέρνο. Κατά καιρούς ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι της και όπως θα δείτε είναι πολύ όμορφο.Η ίδια προσπαθεί να κλείνει τα αυτιά της στα κακόβουλα σχόλια και να εστιάζει στη δουλειά της. «Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί εύκολα να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ετικέτες
Exit mobile version