Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Βίσση μαλλιά: Τέλος το ξανθό για εκείνη
LIFESTYLE

Άννα Βίσση μαλλιά: Τέλος το ξανθό για εκείνη

Η Άννα Βίσση έβαψε τα μαλλιά της - Το νέο τολμηρό look

Η Άννα Βίσση τόλμησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, και μας άφησε με άναυδους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και τα ξανθά μαλλιά πάνε μαζί. Μπορεί να μην μπορούμε να την φανταστούμε με άλλο χρώμα, όμως το νέο look της δίνει άλλον αέρα. Ανέβασε μια φωτογραφία, όπου βλέπουμε ότι τα έβαψε ροζ!

Την extreme αλλαγή της δημοσίευσε στο Instagram και απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μην πρόκειται για βαφή, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να αλλάζεις το χρώμα των μαλλιών σου. Πάντως έχουμε να πούμε ότι της ταιριάζει απόλυτα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Κυκλοφόρησε το νέο music video για το «Λουλακί»

Άννα Βίσση φέρνει τη νέα της επιτυχία «Λουλακί», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, στις οθόνες μας, μέσα από το music video.Το music video του «Λουλακί», στο οποίο το τραγούδι παρουσιάζεται σε video version, είναι ένα «ζωντανό» video που μας μεταφέρει το κλίμα και τα vibes της δημιουργίας, με την Άννα Βίσση και τη μοναδική της μπάντα στο στούντιο ηχογραφησης. Παρόντες ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Καρβέλας!

Το μήνυμα για το «Λουλακί»

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και μέσα από τη μουσική της, η Άννα Βίσση έστειλε το μήνυμά της για την καραντίνα. Αφορμή στάθηκε το music video για το νέο της τραγούδι «Λουλακί», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που γράφτηκε μέσα στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε κι αποτελεί μια ξεχωριστή μίξη ήχων που συνδυάζεται με τη δυναμική ερμηνεία της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

«Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια που διαβάζω από το πρωί που ανέβηκε το βίντεο. Από τότε που μου το έπαιξε ο Νίκος στην κιθάρα, μετά όταν γραφόταν στο στούντιο με τους φίλους μουσικούς, τραγουδιστές, άλλους συνεργάτες και τον αγαπημένο μου Μπάμπη Στόκα, μέχρι και σήμερα που ολοκληρώθηκε και έγινε εικόνα, μου προκαλεί ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που προκαλεί στους περισσότερους από εσάς! Και είναι πολύ απλά χαρά, που λείπει εδώ και καιρό από την καθημερινότητά μας και μια ειρωνικά “διασκεδαστική” ματιά στην καραντίνα, τις μάσκες, την εξάρτηση από τα κινητά και την νταουνίλα που μας χρωματίζει ένα χρόνο τώρα!», έγραψε στα social media. Συνέχισε: «εύχομαι το καλοκαίρι να έρθει σύντομα και να ‘ναι για όλους μας πιο “ελεύθερο”! Και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το Λουλακί παρέα “ξορκίζοντας” τον χρόνο που πέρασε… έστω και με μάσκες για λίγο ακόμα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις