Αθήνα

°C

Κυριακή

09

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Ενισχυμένο πακέτο αγάπης
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Ενισχυμένο πακέτο αγάπης

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Η πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και εξυπηρετεί 260 οικογένειες.

Πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και λαμπάδες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ενισχυμένο πακέτο αγάπης που μοιράζει φέτος στους δικαιούχους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου Χολαργού. Η πασχαλινή διανομή του κοινωνικού παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και εξυπηρετεί 260 οικογένειες, ανάμεσά τους και περίπου 100 παιδιά. Εκτός από τα προϊόντα τακτικής διανομής και τα είδη πρώτης ανάγκης (ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες κτλ), οι ωφελούμενοι λαμβάνουν κι ένα πασχαλινό καλάθι με κρέας, αλλαντικά, τσουρέκια, κουλουράκια, πασχαλινά σοκολατένια κουνελάκια και λαμπάδα για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Η διανομή γίνεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ κλείνονται ραντεβού και οι δικαιούχοι προσέρχονται σε προγραμματισμένο χρόνο προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός. Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, συλλόγων, φορέων της πόλης και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος. Σήμερα το πρωί Παρασκευή 23/4, το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδημάρχος Παιδείας, Νεολαίας & Κοινωνικής Πολιτικής κα. Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη.

Κοινωνικό παντοπωλείο

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Κανείς μόνος απέναντι στις δυσκολίες

«Κανείς δεν πρέπει να στέκει μόνος απέναντι στις δυσκολίες και γι’ αυτό το λόγο κανένας συνδημότης μας δεν θα μείνει χωρίς βοήθεια. Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό, αλλά προτεραιότητα αποτελεί η συμπαράσταση  στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις δύσκολες συνθήκες που έχει φέρει η πανδημία, κάνοντας πράξη τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ευχή όλων μας είναι να έρθει γρήγορα η στιγμή που η λειτουργία του δεν θα είναι απαραίτητη» δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

Κοινωνικό παντοπωλείο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις