Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Κρέσπο: 2 με 3 εβδομάδες στα «πιτς»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Κρέσπο: 2 με 3 εβδομάδες στα «πιτς»

ΠΑΟΚ - Κρέσπο: O ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό

Εκτός μάχης για τουλάχιστον 15 ημέρες θα μείνει ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 34χρονος Ισπανός, έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.

Έτσι, ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό (25/4), από τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ (29/4) και το παιχνίδι με την Ένωση για τα playoffs (5/5).

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκαρσία: «Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος»

Συζήτηση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη νίκη επί του Άρη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μίλησε στους παίκτες του αμέσως μετά το ματς στο «Βικελίδης», αλλά αρκετές ώρες αργότερα, πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Αυτό που επεσήμανε ήταν ο ενθουσιασμός που επικρατεί για τις δύο σημαντικές νίκες, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και επί του Ολυμπιακού και ζήτησε αντίστοιχη προσπάθεια στη συνέχεια.

«Αυτό είναι ΠΑΟΚ, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πάω από όλα αυτό έχει σημασία, αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος, να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να έχουμε όλοι την ίδια συγκέντρωση. Αυτός είναι δρόμος για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις