Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία η Ένωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία η Ένωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με προπόνηση σήμερα.

23.04.2021 | 16:23

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Τάνκοβιτς, Νταντσένκο και Χριστόπουλος έκαναν ατομικό σε φουλ ρυθμούς πάντως και στοχεύουν να προλάβουν τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.30.

Τσακίρης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάει καν για Ολιβέιρα η ΑΕΚ»

Στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, με αφορμή το φερόμενο ενδιαφέρον ομάδας του Κατάρ για να τον αποκτήσει, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει νέα επαφή της «Ένωσης» με τον Πορτογάλο επιθετικό μετά από ‘κείνη που του είχε προταθεί ανανέωση συμβολαίου με μείωση αποδοχών 40%.

Σημείωσε, εξάλλου, ότι με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο δεν έχει δείξει ν’ αξίζει μεγαλύτερη πρόταση και εξέφρασε την άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έπρεπε να έχουν κλείσει το θέμα και να έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεση.

Όσο για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, εκτίμησε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα επανέλθει στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί συνήθως στα ντέρμπι και σημείωσε ότι τα μόνα ερωτηματικά για την ενδεκάδα είναι ο τερματοφύλακας και το αν στο αριστερό άκρο θα πάει ο Μάνταλος ή ο Αλμπάνης.

Ετικέτες
Exit mobile version