Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός: Ποια είναι η αιτία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός: Ποια είναι η αιτία

Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός: Ποιος ο λόγος που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση

Γύρω στις αρχές Μαρτίου όταν κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ήθελε τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez να χωρίζουν έπειτα από τέσσερα χρόνια σε σχέση και δύο χρόνια αρραβωνιασμένοι. Αιτία καθώς φαίνεται στάθηκε μια απιστία του συντρόφου της, την οποία δεν παραδέχτηκε ποτέ ο ίδιος, ούτε όμως και η πέτρα του σκανδάλου, Madison LeCroy. Για την ακρίβεια, εκείνη είπε πως συναντήθηκαν μόνο μία φορά και πως δεν συνέβη τίποτε μεταξύ τους. Λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, λέγοντας πως κάνουν συζητήσεις προκειμένoυ να δουν πως θα δουλέψουν τα πράγματα μεταξύ τους, όμως κανείς δεν τους πίστεψε.

Λίγες εβδομάδες μετά και μερικά post στο Instagram αργότερα, όλοι ασχολούνταν με το γεγονός ότι η JLo κυκλοφορεί χωρίς το τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρο του αρραβώνα της, και αυτό ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για τον χωρισμό τους. Μετά και από αυτό, κυκλοφόρησε κι επίσημα η είδηση του χωρισμού τους, ενώ η Λατίνα καλλονή επέστρεψε πίσω και το δαχτυλίδι που της χάρισε. Κι ενώ όλοι ξέρουμε τη βασική αιτία του χωρισμού, υπάρχει μια μεγάλη φήμη που κυκλοφορεί για τον λόγο για τον οποίο εν τέλει χώρισαν Jennifer και Alex.

Κάποιος που ονομάστηκε «φίλος» της Jennifer μίλησε στο People σχετικά με τον λόγο που χώρισαν. «Επιμένει σε αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί», είπε ο φίλος στο People. Γιατί η JLo τελείωσε τα πράγματα; O φίλος είπε ότι δεν μπορούσε να τον «εμπιστευτεί» πια. «Δεν έχει σημασία αν την έχει απατήσει ή όχι», πρόσθεσε μια άλλη πηγή. «Δεν θα ανεχτεί τον φόβο αυτό στον αέρα μεταξύ τους. Θα προσπαθήσουν να παραμείνουν φίλοι και υπάρχει σεβασμός εκεί», συνέχισε η πηγή. «Αλλά σίγουρα ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις