Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιώργος Καπουτζίδης νέα σειρά: Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Καπουτζίδης νέα σειρά: Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής

Γιώργος Καπουτζίδης νέα σειρά: Το όνομα του πρωταγωνιστή που επέλεξε για τις «Σέρρες»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει τη νέα του σειρά που έχει τον τίτλο «Σέρρες». Έπειτα από τόσες επιτυχίες του ίδιου στο παρελθόν, όλοι αναρωτιόμαστε ποιους ηθοποιούς θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, βασικός πρωταγωνιστής του σίριαλ θα είναι ο Πάνος Νάτσης.  Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας από τους ηθοποιούς της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!», ενώ έπαιζε και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς Όνομα».  Στις Σέρρες θα πρωταγωνιστήσει ακόμα και πολύ αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό, Ελένη Γερασιμίδου.

Ποιος είναι όμως ο Πάνος Νάτσης; Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο το 2011 συμμετέχοντας στην παράσταση «Ο διχοτομημένος υποκόμης». Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017, The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019).

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2015 σε κάποια επεισόδια της σειράς «Εθνική Ελλάδος» υποδυόμενος έναν αστυνομικό. Την ίδια χρόνια εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Κόκκινο» της αστυνομικής σειράς «10η εντολή». Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πήρε μέρος στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου. Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις