Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι: Κάνε το τέλειο αποτέλεσμα μόνη σου
PLUS

Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι: Κάνε το τέλειο αποτέλεσμα μόνη σου

Ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι: Ο πιο απλός τρόπος

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι πλέον η επιλογή που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, που θέλουν να έχουν περιποιημένα νύχια. Κρατάει περισσότερο καιρό από το απλό μανικιούρ με βερνίκι και μπορείς να κάνεις άπειρα σχέδια, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Τι γίνεται όμως όταν ξοδεύεις μια περιουσία για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ένας τρόπος για να εξοικονομήσεις χρήματα, είναι να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Είναι εύκολο και δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο για να το κάνεις.

Το πρώτο βήμα είναι να απομακρύνουμε πετσάκια και παρανυχίδες, όπως κάνουν άλλωστε και οι επαγγελματίες. Το βήμα αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το παραλείψεις, αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να βάψεις σωστά το νύχι. Ο σωστός τρόπος είναι να τα σπρώξουμε απαλά προς τα πίσω με το ειδικό ξυλάκι και με το φρεζάκι απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Απόφυγε το πενσάκι για να κόψεις τα πετσάκια αν το κάνεις πρώτη φορά. Λίμαρε το νύχι για να δώσουμε το σχήμα και αφαίρεσε τη γυαλάδα του φυσικού νυχιού με ένα buffer. Σκούπισε τη λιπαρότητα με λίγο οινόπνευμα ,για να διώξεις τα υπολείμματα από το buffer και να έχεις μια καθαρή επιφάνεια. Είσαι έτοιμη!

Διαδικασία βαψίματος

Αφού έχουμε καθαρίσει την επιφάνεια των νυχιών, περνάμε μια λεπτή στρώση από Base Coat και βάζουμε τα νύχια μας στο φουρνάκι με λάμπες UV για 2 λεπτά.  Αν έχεις φουρνάκι  LED 48W, τότε αρκούν τα 30 -60 δεύτερα.Εφαρμόζουμε με τρείς απαλές κινήσεις την πρώτη στρώση του χρώματος και βάζουμε γι άλλα 2 λεπτά τα νύχια μας στο φουρνάκι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ανάλογα με την ικανότητα κάλυψης του χρώματος. Τέλος περνάμε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού μια λεπτή στρώση Top Coat και τοποθετούμε τα νύχια στο φουρνακι για άλλα 2 λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις