Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση 21/4: Εκτός ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση 21/4: Εκτός ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης

Survivor 4: Εκτός παιχνιδιού ο Αλέξης Παππάς

Κανένας δεν περίμενε ότι αυτός ο παίκτης θα αποχωρούσε χθες 21/4 από το Survivor 4. Είναι από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης, και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ταχθεί κατά του. Μιλάμε βέβαια για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έφυγε μια για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο. Βρέθηκε αντιμέτωπος στη ψηφοφορία με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπολο, και ψηφίστηκε από το κοινό για να αποχωρήσει. Η απώλεια του θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα συζητηθεί πολύ. Ο Αλέξης Παππάς, αν και είχε υποσχεθεί να διώξει τον Τζέιμς, και αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την κλίκα του, μετά και από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είχε πάρει τον λόγο στο προηγούμενο συμβούλιο και ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι, ώστε να βοηθηθούν οι συμπαίκτες του. Ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν το άφησε ασχολίαστο και άρχισε να κοροϊδεύει τον Ντάφυ, μιμούμενος τη φωνή του όταν κάλεσε τον κόσμο “να τον αφήσει να φύγει”, μιας και τόσο καιρό έλεγε το ανάποδο. Μάλιστα, εχθές οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας μετά από καιρό, και είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η συγκίνηση του Τριαντάφυλλου

Ο τραγουδιστής βρέθηκε προ εκπλήξεων γιατί ενώ εξέφραζε πολύ έντονα τα συναισθήματά του στην σύζυγό του, Δήμητρα,εκείνη δεν ήταν τόσο θερμή όσο εκείνος περίμενε: «Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα. Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις