Άρης – ΠΑΟΚ 0-1: Με φόρα ο δικέφαλος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – ΠΑΟΚ 0-1: Με φόρα ο δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άρης - ΠΑΟΚ 0-1: Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με όπλο το 3-4-3 περιόρισε τους γηπεδούχους.

22.04.2021 | 13:22

Διαβασμένος και κυνικός ο ΠΑΟΚ, πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας 1-0 του Άρη, τον έπιασε στους 57 βαθμούς και πλέον έχει σοβαρό λόγο στην υπόθεση Ευρώπη. Η ομάδα του Γκαρσία, με όπλο το 3-4-3 περιόρισε τους γηπεδούχους, που είχαν φλύαρη υπεροχή, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη ώστε να είναι εκείνοι που θα έχουν το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Σβαμπ στο 6ο λεπτό μετά από φοβερή ασίστ του Σφιντέρσκι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Πασχαλάκης κράτησε όρθια την ομάδα του με φοβερή πλασέ απέναντι στον Μπερτόλιο. Παραλίγο μοιραίος ο Ουάρντα που πέρασε αλλαγή, αλλά σε ένα δίλεπτο είδε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε.

Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ πάντα θα υφίσταται αδικίες, οι παίκτες δείχνουν χαρακτήρα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναφέροντας πως οι παίκτες αρχίζουν να δείχνουν χαρακτήρα, πως η οπισθοχώρηση της ομάδας του ήταν λογική και πως ο δικέφαλος του βορρά θα υφίστανται διαρκώς αδικίες σαν σύλλογος.

«Για εμάς είναι ένα ακόμα βήμα οι ποδοσφαιριστές δείχνουν χαρακτήρα, κερδίσαμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που παίζει καλά, όπως ξέρουμε καλά είναι το ντέρμπι της πόλης και για τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό. Αλλά αυτό που θέλω να τονίσω και να κρατήσω είναι η προσπάθεια όλων των παικτών, πόσω μάλλον όταν μείναμε με δέκα. Αυτός είναι ο δρόμος και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά», είπε στη NOVA.

Ετικέτες
Exit mobile version