Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Του πήρε την… μπουκιά από το στόμα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Του πήρε την… μπουκιά από το στόμα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1: Δεν μπορεί να χαμογελάσει -παρά το ευνοϊκό αποτέλεσμα- η «Ένωση».

Αποτέλεσμα που δεν μπορεί να το πανηγυρίσει, αλλά μπορεί ν’ αποδειχθεί χρυσάφι στη μάχη για την Ευρώπη, απέσπασε στο… παρά πέντε η ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονταν μια ανάσα από το διπλό που θα τους ξανάβαζε γερά στο κόλπο, ωστόσο ο Λιβάι Γκαρσία τους πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα στο 92’, γράφοντας το τελικό 1-1.

Ο αδικαιολόγητα παθητικός τρόπος που θέλησε να προστατεύσει ο Μπόλονι το προβάδισμα του Ιωαννίδη (με κεφαλιά στο 36’) τιμωρήθηκε στο τέλος και κόστισε μια νίκη που θα έφερνε τούμπα τα δεδομένα. Δεν μπορεί να χαμογελάσει -παρά το ευνοϊκό αποτέλεσμα- η «Ένωση», που παραμένει φαβορί για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο έμεινε χωρίς τρίποντο για μια ακόμη φορά σε ντέρμπι.

ΑΕΚ

Χιμένεθ: «Κυριαρχήσαμε, είναι άδικο το αποτέλεσμα»

Η ΑΕΚ έβαλε λίγο πριν το φινάλε το γκολ της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το 1-1.

«Νομίζω ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι χαρούμενος με αυτόν το βαθμό σήμερα. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που είναι άδικο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε περισσότερα τελειώματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ένα παιχνίδι απίστευτο, αλλά…», ανέφερε μέσω της Nova.

Μανόλο Χιμένεθ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις