Γιώργος Κατρούγκαλος κορονοϊός: Σε καραντίνα ο βουλευτής, θετικός συνεργάτης του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κατρούγκαλος κορονοϊός: Σε καραντίνα ο βουλευτής, θετικός συνεργάτης του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Γιώργος Κατρούγκαλος κορονοϊός: «Συνεργάτης μου βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού. Για το λόγο αυτό, προφανώς, για λίγες μέρες θα είμαι σε καραντίνα. Να προσέχουμε όλοι μας!»

21.04.2021 | 16:19

Σε καραντίνα τέθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, συνεργάτης του εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό και για αυτό το λόγο τίθεται και ο ίδιος σε περιορισμό.

«Συνεργάτης μου βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού. Για το λόγο αυτό, προφανώς, για λίγες μέρες θα είμαι σε καραντίνα. Να προσέχουμε όλοι μας!»

Σε καραντίνα η Νάντια Γιαννακοπούλου

Σε καραντίνα μπαίνει η Νάντια Γιαννακοπούλου μόλις έγινε γνωστό ότι συνεργάτης της εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα που θα μπορούσαν να σχετίζονται με Covid 19. Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που βρισκόταν στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, όπου συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, αποχώρησε και υποβλήθηκε άμεσα σε μοριακό έλεγχο.

Τη σχετική ενημέρωση έκανε από την έδρα ο πρόεδρος της Επιτροπής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος και ευχήθηκε στην ίδια και τον συνεργάτη της να πάνε όλα καλά. Όπως διευκρίνισε η βουλευτής, αύριο θα υπάρχει εικόνα για το εάν ο συνεργάτης της είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά την διενέργεια μοριακού τεστ.

Αγωνία και αναστάτωση μεταξύ των παρευρισκομένων βουλευτών δεν υπήρξε, καθώς στη Βουλή τηρούνται σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν αποστάσεις μεταξύ των βουλευτών, αλλά και χρήση μάσκας. Για περισσότερη ασφάλεια στο βήμα, τόσο στην αίθουσα της Ολομέλειας όσο και της Γερουσίας έχει τοποθετηθεί προστατευτικό πλεξιγκλάς.

Δείτε ακόμη: 
Διάβημα της Αθήνας στην Τουρκία για παρενόχληση του γαλλικού πλοίου L’Atalante
Τσαβούσογλου: “Ο Δένδιας είναι φίλος μου, δεν φέρθηκε έντιμα και με στεναχώρησε”
Τι είπαν Μητσοτάκης και Αναστασιάδης για το Κυπριακό
Exit mobile version