Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση 20/4: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση 20/4: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι

Τεράστια ανατροπή είδαμε να εκτυλίσσεται στο χθεσινό επεισόδιο (20/4) του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, αφού αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ένα μικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο, και να στοιχίσει τελικά την παραμονή στον παιχνίδι. Το είχαμε δει να γίνεται και σε προηγούμενα επεισόδια, και το είδαμε να συμβαίνει και χθες. Από το παιχνίδι αποχώρησε η Μαρία, η οποία ήταν μια πολύ δυνατή μαγείρισσα και μάλιστα είχε ακουστεί ότι θα βρίσκεται στην τελική πεντάδα. Συναγωνίστηκε με τον Παύλο και τον Αλέξανδρο, που έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν υψηλού γαστρονομικού επιπέδου από το chef, Νίκο Παπαστεργίου. Η Μαρία ενώ αρχικά τα πήγαινε εξαιρετικά και πίστευε ότι θα της έμενε χρόνος να στήσει μέχρι και δύο πιάτα, έκανε ένα λάθος που τελικά αποδείχθηκε πολύ σημαντικό. Είχε επιπτώσεις τόσο στο οπτικό αποτέλεσμα και στο σχήμα των υλικών της όσο και στην γεύση. Ακόμα, η Μαρία, είχε μπερδέψει και τους βαθμούς που μαγείρευε. Από την άλλη ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, και ο Παύλος που πολλοί πίστευαν ότι θα αποχωρήσει, κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

 

Η χρήση της κάρτας από τον Διονύση

Ο Διονύσης ωστόσο έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας προκειμένου να σώσει την Ανούς, με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο «MasterChef 5». Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, εφόσον η Ανούς ανέβηκε στον εξώστη, τη θέση της πίσω από τους πάγκους πήρε ο Παύλος. Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε το σχόλιο της Ανούς, που ακούστηκε να λέει: «Θα μας μισήσουν οι τηλεθεατές».

«Το περίμενα, οπότε πάμε να μαγειρέψουμε» είπε ο Παύλος, που φόρεσε την μαύρη ποδιά του «MasterChef 5». «Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που έχω περάσει πολλά, νιώθω και λίγο ότι έχει ολοκληρωθεί κάπως το ταξίδι μέσα μου και ότι σήμερα μπορεί και να τελειώσει», είπε στη συνέχεια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις