Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποδοσφαιριστής πέθανε: «Έφυγε» ο Παναγιώτης Ξόμπλιος της Αναγέννησης Γιαννιτσών
ΕΛΛΑΔΑ

Ποδοσφαιριστής πέθανε: «Έφυγε» ο Παναγιώτης Ξόμπλιος της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Ποδοσφαιριστής πέθανε: Τα δάκρυα για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραμένουν αστείρευτα.

Ο αναπάντεχος θάνατος του 25χρονου Παναγιώτη, συγκλονίζει από χθες τα ξημερώματα ολόκληρη τη Σκύδρα. Τα δάκρυα για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών παραμένουν αστείρευτα. Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μιλάει στο Live News, όντας συντετριμμένος. “Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι” λέει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξόμπλια, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. “Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα είχε κάποιες ταχυπαλμίες” σημείωσε σχετικά. “Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω” πρόσθεσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του». «Μάθαμε τώρα από τον οικογενειακό κύκλο ότι το παιδί είχε κάποια προβλήματα. Δηλαδή ότι πριν από δέκα μέρες αισθάνθηκε κάποιες αδιαθεσίες και έκανε ένα καρδιογράφημα. Του είπαν ότι είχε άγχος. Πιστεύω πως εάν πήγαινε ξανά στον γιατρό θα υποβαλλόταν σε νέες εξετάσεις και θα το έψαχναν πιο βαθιά», τόνισε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών Θεόδωρος Δανιηλίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις