Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νόρα Κατσέλη υγεία: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από επέμβαση
ΕΛΛΑΔΑ

Νόρα Κατσέλη υγεία: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από επέμβαση

Νόρα Κατσέλη υγεία: Σύμφωνα με πληροφορίες η Νόρα Κατσέλη υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Νόρα Κατσέλη υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χθες στο ΓΝΑ 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άμεσα διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική όπου υπεβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νόρα Κατσέλη

Ποια είναι η Νόρα Κατσέλη

Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1946. Κόρη της ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη και του σκηνοθέτη Πέλου Κατσέλη και αδελφή της πολιτικού και οικονομολόγου Λούκας Κατσέλη.

Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής εκλεγόμενη στην Β΄Αθήνας. Εδώ και αρκετό καιρό εγκατέλειψε τα “κοινά” και εμφανίζεται σε παραστάσεις στο θέατρο. Έχει μια κόρη την Σάντρα.

Η Νόρα Κατσέλη μετά την αποχώρησή της από την πολιτική, ασχολήθηκε ξανά με τη μεγάλη της αγάπης, το θέατρο. Βρέθηκε για έξι μήνες στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αλλά πλέον δεν εργάζεται.

Παρακολουθεί ωστόσο τα δρώμενα και έχει άποψη. Τονίζει μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη στήριξη του κόσμου και να λειτουργείς προς όφελος των πολιτών. Και χαίρεται που τουλάχιστον ο κόσμος, όποτε τη συναντά, της μιλά με αγάπη και δεν την προσβάλλει.

Δείτε ακόμη:
Πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα
Προφυλακιστέος ο 60χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό
Νέα τρομακτική πρόβλεψη Παυλάκη: Πιθανό ένα τέταρτο κύμα μέσα στο καλοκαίρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις