Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: Ο ΠΑΟΚ κάτι “χρωστάει” στον Παναθηναϊκό», ο οποίος έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να επιστρέψει στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΠΑΟΚ φλερτάρει με την δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την οποία είχε νικήσει στην Αθήνα στον πρώτο αγώνα με 1-0, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε χάσει με 3-0 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έτσι ο ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται έχει πάρει φόρα και κερδίζει τα ντέρμπυ (νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με 2-0), θα προσπαθήσει από την αρχή του αγώνα να δείξει το «ποιος θα είναι το αφεντικό»! Άλλωστε, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, «ο ΠΑΟΚ κάτι “χρωστάει” στον Παναθηναϊκό», ο οποίος έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να επιστρέψει στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει προετοιμάσει την ομάδα του έτσι ώστε να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία της. Και όπως λέμε στην γλώσσα του ποδοσφαίρου, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι και με το σκεπτικό αυτό ο Γκαρσία δεν πρόκειται στο ντέρμπυ να τον Παναθηναϊκό να κάνει αλλαγές! Τερματοφύλακας θα είναι ο Πασχαλάκης, που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας. Ο Βαρέλα και ο Τζόλης θα αγωνιστούν από την αρχή. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό σημείωσε και τα δυο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Το τελευταίο του χαρτί

Ίσως στην Τούμπα ο Ρουμάνος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά το αθηναϊκό ντέρμπυ της Τετάρτης με την ΑΕΚ, να παίζει το τελευταίο του χαρτί! Εάν κερδίσει οι μετοχές παραμονής του στον πάγκο της ομάδας διπλασιάζονται. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα μπλέκονται και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό θα είναι πλέον δύσκολη. Έτσι έχει καταστρώσει τα σχέδια του για τον πραγματικά δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια γνωρίζει πως οι συνθήκες δεν θα είναι ίδιες με εκείνες στην Λεωφόρο που κέρδισε τον ΠΑΟΚ κάνοντας μόλις πέντε τελικές!! Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης. Για τις άλλες θέσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 231 επίσημοι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Το Τριφύλλι έχει 105 νίκες! Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει 78 φορές, ενώ άλλα 42 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα!

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ

Διαβάστε ακόμη

Πανέτοιμος για Άρη ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις