Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος ο δικέφαλος για το ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος ο δικέφαλος για το ντέρμπι

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία του.

Και τώρα Άρης. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση (21/4, 19:30) για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή και πήρε όλους τους παίκτες μαζί του, ενώ οι παίκτες που θα έχει διαθέσιμους θα ανακοινωθούν ανήμερα του αγώνα. Ευχάριστα Νίνα Νινούα προπονήθηκε με τους υπόλοιπους.

Ο Σίντζι Καγκάβα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε ζέσταμα με τους συμπαίκτες του και μετά συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Στο τακτικό κομμάτι ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση.

Με Μπρούνο Γκάμα η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι, Κάτσε-Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις