Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από τους οπαδούς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – ΠΑΟΚ: «Ντόπες» από τους οπαδούς

Άρης - ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» και εμψύχωσαν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου.

Ψυχολογικές «ντόπες» στους παίκτες του Άρη έδωσαν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» μια ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του Άρη συγκεντρώθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» και εμψύχωσαν τους παίκτες του Άκη Μάντζιου με τα συνθήματά τους, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των Play Off.

Κατά την αποχώρηση των παικτών του Άρη από το «Κλ. Βικελίδης», οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» άναψαν καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα, εμψυχώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους παίκτες της ομάδας τους, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Άρης

Με Μπρούνο Γκάμα η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι, Κάτσε-Μπεναλουάν.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Άκης Μάντζιος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις